Szukana fraza: Autor: JerzyN <0...@m...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2004-11-12 20:12:42 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "BasiaBjk" <b...@q...pl> [...] > alkilogliceroli, które występują w organiźmie [...] Już się wystraszyłem, ze to ty napisałaś. ;-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Domowe wino, czy to ta grupa?2004-11-13 10:47:39 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik <a...@o...pl> > No dobrze, może nie jestem aż tak leniwy. To polecam cydr. -- Pozdrawiam, Jerzy --- Checked by AVG anti-virus system ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: surowka z pora2004-11-14 12:32:59 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> > ale ktoz tu mowi o milosci :PPPPPPPPPPP Głodnemu chleb na myśli. ;-) -- Pozdrawiam, Jerzy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zaczyn na chlebek watykański2004-11-14 12:35:23 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Iwona_s" <i...@T...pl> > Tez czyms takim zostalam obdarzona jakis czas temu. Zapach tegoz zaczynu byl > tak odpychajacy, ze chcialam sie go jak ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sałatka2004-11-14 12:38:55 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> [...] > a ten ser, co sie go tradycyjnie dodaje, to dla mnie za bardzo > krowa zalatuje [...] A ciut ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sałatka2004-11-14 17:31:23 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> > ogolna krowa. [...] Zgadza się? http://www.aveyron.com/gastro/jeunmont.html -- Pozdrawiam, Jerzy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pieczenie szynki - pytanie.2004-11-14 20:26:02 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "waldek" <A...@o...pl> > === > Były "modne" kilka lat temu. Kurom dodawano barwniki do żarcia, aby żółtko > nie było blade lecz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zoładkowa gorzka2004-11-15 11:04:22 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "firma" <f...@w...pl> > Pieknie piszesz - az mi slina cieknie. Ok dozbroje sie w cierpliwosc. Co najmniej na pół roku. :-) > Tymczasem wczoraj ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Borżomi2004-11-15 14:58:04 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "batory" <b...@p...wywaltoonet.pl> > W życiu nie słyszałam klaksonu w Warszawie Fakt, w Metrze ich nie słychać. ;-) -- Pozdrawiam, Jerzy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepraszam, off topic, NTG i w ogóle SPAM, ale ucieszyło to mnie i muszę się pochwalić2004-11-16 19:22:57 | JerzyN inne posty tego autora
Użytkownik "Anet" <a...@f...pl> > Mam nadzieję, wyrósł z niego niezły filozof co to ma głowę do matematyki i > do kuchni (grzanki, zapiekanki i tosty) co by ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia