Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "ssiegmund" <s...@s...com>
Znaleziono: 116 wiadomości





Re: Łatwo,szybko i smacznie.........

2001-06-19 17:17:38 | ssiegmund inne posty tego autora

Piszecie w tych postach o zoltym serze, Ale jakim? Przeciez jest tak wiele gatunkow a samki roznia sie tak diametralnie. pozdrawiam smakoszy serow, Slav [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Arbuz

2001-06-19 19:17:28 | ssiegmund inne posty tego autora

W Toronto bylo popularne zabieranie arbuza na imprezy publiczne typu koncerty, mecze itp. Chlopcy spedzali sporo czasu robiac arbuzowi zastrzyki z gorzaly i taki arbuz byl zabierany na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Arbuz

2001-06-19 20:50:23 | ssiegmund inne posty tego autora

Arbuz bardzo dobrze to wchlania. Slav Rena <r...@p...pl> wrote in message news:3b2faa62@news.vogel.pl... > > W Toronto bylo popularne zabieranie arbuza na imprezy publiczne ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Grill ogrodowy

2001-06-20 18:36:58 | ssiegmund inne posty tego autora

"maly walizeczkowy grillik" przy prawdziwym grill'owaniu to wyglada jak zabawka dla dzieci i taka jest, a jak ktos ma ogrod to powinien miec duzy nie "walizkowy" grill. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: szampan inaczej

2001-06-20 18:40:59 | ssiegmund inne posty tego autora

Powiedzcie mi prosze czy to sa przepisy jak zmarnowac szampana? czy tez jak pomieszac aby cienkie musujace wino dalo sie wypic? pozdrawiam, Slav [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wodka weselna ...

2001-06-20 19:41:40 | ssiegmund inne posty tego autora

Kiedys, ktos umiescil w swoim website moje zbiory nalewkowo-wodczane, nie pomne gdzie one sa ale pewno sa tacy co pamietaja. Slav Hellmann Piotr <k...@f...de> wrote in message ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ubaw po pachy ...

2001-06-21 15:35:04 | ssiegmund inne posty tego autora

W Toronto nie jest az tak zle, gdyz lato jest zwykle bardzo tropikalne ale i bardzo krotkie, wisony za to nie ma, gdyz typowo trwa 2-3 tygodni, alw w tym roku cos sie pochrzanilo. Byly dwa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pomidory

2001-06-21 20:50:20 | ssiegmund inne posty tego autora

To poprobuj zamiast oliwy balsamiczny ocet (tylko dobry). pozdrawiam, Slav PatryCCCja <k...@s...pl> wrote in message news:3B325E19.7CE0DBFD@spinacz.pl... > ja tak robie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czym się różni ser od sera?

2001-06-22 13:58:34 | ssiegmund inne posty tego autora

Różnica pomiędzy cammembertem a brie jest zdecydowanie w smaku. Camember ma w smaku cos z pieczarek, czego brie nie ma. Oba sery sa serami plesniowymi i dobre sa wtedy gdy plesn jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: konfitury z truskawek

2001-06-22 14:05:52 | ssiegmund inne posty tego autora

Masz Asiu racje z pektynami to dzemy a smarzone to konfitury. Robienie konfitur to dlugotrwaly i monotonny proces. Kiedys robilem "przyspieszona" metoda w piekarniku mikrofalowym, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 . [ 11 ] . 12