Szukana fraza: Autor: z...@g...com
Znaleziono: 55 wiadomości
2011-11-22 07:22:42 | z...@g...com inne posty tego autora
W dniu niedziela, 20 listopada 2011, 19:53:52 UTC+1 użytkownik Nixe napisał: > > najlepiej u fryzjera :> Z fryzjerem to nie zadzieraj, bo jak trafisz na Zohana to bedziesz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: cappucino2011-12-11 10:19:31 | z...@g...com inne posty tego autora
W dniu niedziela, 27 listopada 2011, 23:29:52 UTC+1 użytkownik czeremcha napisał: > On 27 Lis, 17:16, "lamia" <l...@o...pl> wrote: > > > - jakieś sztuczki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ceramiczne ostrza2012-01-18 10:04:44 | z...@g...com inne posty tego autora
W dniu środa, 18 stycznia 2012, 10:39:19 UTC+1 użytkownik jerzy.n napisał: > Jednak te ceramiczne no?e maja wiele zalet i s? niezast?pione do krojenia > warzyw, czosnku który ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pytanie techniczne dot. jajecznicy2012-01-25 09:56:00 | z...@g...com inne posty tego autora
W dniu środa, 25 stycznia 2012, 08:35:03 UTC+1 użytkownik Lebowski napisał: > Wyprobuje chyba ta wymyslna patelnie, bo formy musialby byc raczej dosc > ciezkie aby oprzec sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Lepszy u siebie skrawek lada jaki...2012-01-27 14:46:32 | z...@g...com inne posty tego autora
* Mięso wieprzowe - 48 proc. Wymiana zdań dwóch technologów żywienia z konkurencyjnych fabryk: - Dodajecie do parówek makulaturę? - Nieeee, za drogo wychodziło. -- ZZ@private [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia