Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Znaleziono: 1044 wiadomości





Re: ponownie o golonce

2002-11-26 14:43:34 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "waldek" <x...@o...pl> > > Czemu nie? > > To sensowny przepis. > =========== > Hihi... Golonka na slodko... > Mam nadzieje, ze zdasz relacje z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: chleb (P)

2002-11-26 15:27:24 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "Agnieszka" <W...@p...fm> Agnieszko, na slodko, to raczej znamy. Daj przepis na chleb zytni. Barbara --- Outgoing mail is certified Virus Free ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ponownie o golonce

2002-11-26 16:21:56 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "waldek" <x...@o...pl> > > > Kiedys robilam kurczaka zmiodem. > ============ > Kurczak z miodem to klasyka. Widac twoja mama > przeoczyla gdzies w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak doprawic fileta z dorsza??

2002-11-26 16:39:46 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "Aga" <a...@i...pl> > Macie jakis sposob na doprawienie tego fileta? Jakas ciekawa panierka albo > cos takiego? Ilekroc robie sobie rybe to jest ona bez ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ponownie o golonce

2002-11-26 16:44:27 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "waldek" <x...@o...pl> > > Waldku, jak zrobie, to napisze, ale kiedy > zrobie, to tego naprawde nie wiem, bo... jestem > osoba samotna :( > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ponownie o golonce

2002-11-28 02:41:32 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "waldek" <x...@o...pl> Oddzielam od kości, kroję mięsko, mieszam z > wywarem, schładzam i wychodzi galareta najlepsza na świecie:). ============== Czyli maka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepraszam za OT ale mam kłopot

2002-11-28 10:30:04 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "Aleksander Kłosiewicz" <s...@w...pl> Olej z pestek winogron można rozgrzać bardziej niż zwykły poza tym nie zawiera cholesterolu, a służy głównie do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: cumin; kumin; czarnuszka?

2002-11-28 15:36:12 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

Od pewnego czasu czytam o przyprawie kumin. Co to jest, czyli jaka ma nazwe lacinska? Bo jezeli to jest to, co tu: http://wiem.onet.pl/wiem/00f8c8.html , to rosnie to ziolko w Polsce i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: OdnośnieE-dodatków

2002-11-28 16:00:01 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "waldek" <x...@o...pl> > ============ > Dzieki za sciage. Jestem wrazliwy na te wszystkie > chemikalia. Do tej pory czulem sie bezpiecznie > tylko ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kurczak w panierce

2002-11-28 16:02:41 | Barbara Czaplicka inne posty tego autora

From: "szama" <s...@p...onet.pl> Ostatnio na obiad robiłam kurczaka w panierce to chyba jest po wiedeńsku (bo smażony już mi się znudził). Miałam wtedy gości i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 30 ... 38 . [ 39 ] . 40 ... 50 ... 90 ... 105