Szukana fraza: Autor: chrisfox <c...@g...pl>
Znaleziono: 30 wiadomości
2006-03-12 10:58:45 | chrisfox inne posty tego autora
Albo: - polędwica wieprzowa - sos sojowy - majeranek - tymianek - rozmaryn - cząber - sok z cytryny - ząbek czosnku (dla mnie za mało) Mięso pokroić w plastry grubości 2-3 cm ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Śledzie w śmietanie2005-12-18 17:49:05 | chrisfox inne posty tego autora
Nixe napisał(a): > Są to po prostu kawałki płatów śledziowych przekładane > uprzednio przygotowaną śmietaną z dodatkami. > Czy o coś takiego Ci chodziło? Jeśli to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: necówka2006-03-20 20:25:08 | chrisfox inne posty tego autora
W Makro (ja kupiłem w piątek w Ząbkach). -- Pozdrawiam Krzysztof M. Gajda www.marki.net.pl/kolejka [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: necówka2006-03-21 21:39:53 | chrisfox inne posty tego autora
Karmakoma napisał(a): > przypomina troche klopsa, takiego, jakiego robi sie na Wielkanoc, tylko w > srodku nie ma jajka na twardo tylko.. no wlasnie... jak kupowalam w > okolicach ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mięso mielone do kosza!2006-04-04 15:33:36 | chrisfox inne posty tego autora
A mięsa w tym mięsie było ile? Ja ostatnio oglądałem w sklepie mielone o zawartości 47% mięsa. -- Krzysztof M. Gajda www.marki.net.pl/kolejka [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: DLA NIEDOPIESZCZONYCH I GASTRONOMOW2006-05-09 15:20:57 | chrisfox inne posty tego autora
Marek napisał(a): > Polecam zastosowanie Kill File Zasadniczo jestem przeciwny i bronię się przed tym jak mogę. Ale wczoraj miałem chyba chwilę słabości panslavistycznej i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wodka2006-05-09 17:47:24 | chrisfox inne posty tego autora
> Mozna dodac zamiast spyrolu wodke? Bedzie to mialo jeszcze jakies %procenty% > :)? Bez wody. Powinno być i tak niezłe ;) -- Krzysztof M. Gajda www.marki.net.pl/kolejka [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wodka2006-05-09 18:11:03 | chrisfox inne posty tego autora
>>W czym mam zrobic ten roztwor, jak ma byc bez wody :D ? Ja bym po prostu rozpuścił cukier w chłodnej (ew. lekko podgrzanej) wódce. -- Krzysztof M. Gajda ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
coś w rodzaju langusty2006-05-18 16:02:16 | chrisfox inne posty tego autora
Leży przede mną taki mrożony wynalazek... Napisano: "langusta (ogony) surimi, mrożone" Skład jest taki: 50% surimi, (różne wypełniacze), naturalny ekstrakt z langustynki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: coś w rodzaju langusty2006-05-19 09:57:48 | chrisfox inne posty tego autora
Marek W. napisał(a): > Paluszki surimi?? > > bardzo prosto...zrób dośc gęste ciasto naleśnikowe na piwie i usmaż na > oleju... Z typowymi paluszkami bym się nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia