Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: vcore <mail*wytnij*@vcore.pl>
Znaleziono: 258 wiadomości





Musaka z wątróbki

2010-11-12 00:33:34 | vcore inne posty tego autora

Musaka z wątróbki, przepis na 4 porcje: Składniki: - 5 dużych ziemniaków lub batatów - 1 mały bakłażan - 450 gram wątróbki drobiowej - 2 cebule - 1 duży pomidor lub pół ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: KU_PAMIĘCI...

2010-11-14 13:23:58 | vcore inne posty tego autora

W dniu 2010-11-14 13:12, Misiek pisze: > Ile jest w nich tak na prawde miesa? 2%? 5%? Najtańsze parówki mają ok 20% mięsa (To zdaje się dozwolone minimum), najlepsze 70-80 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: KU_PAMIĘCI...

2010-11-15 00:05:04 | vcore inne posty tego autora

W dniu 2010-11-14 19:13, Jan Werbinski pisze: > Kiedyś poświęciłem więcej czasu i sprawdziłem całą półkę z wędlinami w Makro. Nie znalazłem ANI > JEDNEGO produktu, który ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: KU_PAMIĘCI...

2010-11-16 16:35:34 | vcore inne posty tego autora

W dniu 2010-11-16 08:41, Misiek pisze: > I kotlet schabowy sojowy ^^ > Wez przestan, Ilosc miesa jest o 30% wieksza niz masa produktu... Coz to znaczy? > tego... nie wie... nikt ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: suszone rybki

2010-11-22 14:47:19 | vcore inne posty tego autora

W dniu 2010-11-22 05:11, Panslavista pisze: > Albo przerabiało na zupę (typu "ucha") lub kotlety i pulpety z mielonych. U nas na kotlety przeznaczało sie głównie uklejki, ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kamień do wypieku pizzy

2010-11-23 10:17:28 | vcore inne posty tego autora

W dniu 2010-11-23 09:02, Kapsel pisze: > 1. Czy faktycznie moje przypuszczenia że w klasycznym elektrycznym > piekarniku pizza wyjdzie mi lepiej z kamienia? Pizza robiona na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kamień do wypieku pizzy

2010-11-23 10:47:25 | vcore inne posty tego autora

W dniu 2010-11-23 11:30, MONI|<A <moni| pisze: > a z czego dokładnie ta płyta ma byc wykonana z kamienia naturalnego czy > betonu? > warto to sprecyzować Zwykła płyta ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kamień do wypieku pizzy

2010-11-23 10:50:38 | vcore inne posty tego autora

W dniu 2010-11-23 11:29, Panslavista pisze: > Są blachy piekarnicze perforowane: > http://www.mech-masz.com.pl/index.php?option= content &task=view&id=44 > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kamień do wypieku pizzy

2010-11-24 15:02:56 | vcore inne posty tego autora

W dniu 2010-11-24 08:56, MONI|<A <moni| pisze: > to roczej należy do działu _Ekstremalnych_ Podróży Kulinarnych ;-) > Jak sie zagłębisz w technologię betonów zrozumiesz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Kiszenie żuru

2010-11-26 23:06:10 | vcore inne posty tego autora

W dniu 2010-11-26 22:51, tomjas pisze: > Witam. > Widziałem, że niedawno było pytanie o sposób na kiszenie żuru, pod które > chciałem się pdłączyć. Nastawiłem ostatnio ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 18 . [ 19 ] . 20 ... 26