Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości





Re: Gołabki - pytanko

2005-06-18 11:35:47 | sadyl inne posty tego autora

Kot wrote: > Podobno w mikrofali i w worku foliowym z kropla wody... Jak znowu będę miauuu* mikrowelę to spróbuję. sadyl (*) a to specjalnie dla Kota [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: patent na jajka z mikrofali

2005-06-18 11:43:14 | sadyl inne posty tego autora

Kamil Raczynski wrote: > > Zrób dziurkę na czubku i eksperymentalnie dobierz moc i czas > > Nawet, jesli nie da sie ugotować, to przynajmniej moRZe nie wybuchną :) > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kiedy solic

2005-06-18 13:53:42 | sadyl inne posty tego autora

tomasoburkaso wrote: > > rosół? I czy ma to jakieś znaczenie? > > Pozdrawiam > Tomaso Teoreycznie tak - osmoza itp. Chodzi o wyciągnięcie substancji smakowych z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kiedy solic

2005-06-18 22:08:44 | sadyl inne posty tego autora

waldek wrote: > > === > A ja odwrotnie niż przedpiścy - solę na początku. Mięso gotowane w osolonym > wywarze jest o niebo smaczniejsze, niż takie, co to gotuje się w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wytwarzanie słodu

2005-06-19 01:19:58 | sadyl inne posty tego autora

Gelo wrote: > Wiem że to trochę nie ta grupa, ale w sumie wiąże się to z kulinariami...;-) Jak najbardziej TG Trochę wyżej było o piwie na domowo sadyl [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dlaczego ciemne palce od obierania ziemniaków?

2005-06-19 20:12:33 | sadyl inne posty tego autora

gsk wrote: > > Co jakiś czas tak mam, że nie mogę domyć rąk z ziemniaków, to podobno brak > jakiejś witaminy. Wiecie może co to? Też jestem żywotnie zainteresowany ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: "Sztukamies" - dlaczego ?

2005-06-25 08:49:34 | sadyl inne posty tego autora

Wladyslaw Los wrote: > To co zrobisz z takimi cytatami: > > A u mnie w szynku w dzień dżdżysty, duże jasne po czystej i sztukamięs > przy kości (Tuwim) Nie wiedziałem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Łosoś - jak podać jak prz y żadzić i inne wątpliwości.

2005-06-26 12:16:12 | sadyl inne posty tego autora

Jagna wrote: > :) zapraszam ale obawiam się zę mozesz się zawieść. To są tacy znajomi którzy > potrzfia zjeść każde ilości wszystkiego:)Np po pół litra solidnej gęstej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

OT było:Re: jak jesc aby gubic kilogramy?

2005-07-01 12:00:48 | sadyl inne posty tego autora

"Piotr W. Zawadzki" wrote: > Dieta cud, powiadasz? Hmmm, IMHO najlepsza z tego typu diet jest z > pewnością "dieta Ż.P.". Kardiolog do pacjenta: - W pana ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Gorzkie ogórki

2005-07-21 21:47:59 | sadyl inne posty tego autora

Witam. temat parę razy się przewinął, ale nie chodzi mi o to dlaczego, ale czy warto. Czy warto kisić ogórki, które same z siebie sa gorzkawe. Nie jest to gorycz upiardliwa (w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 80 ... 120 ... 126 . [ 127 ] . 128 ... 140 ... 154