Szukana fraza: Autor: "ostry" <o...@e...com.pl>
Znaleziono: 751 wiadomości
2000-10-07 22:02:45 | ostry inne posty tego autora
>sledz pod pierzynka chybas jest pod buraczkami? >czy mis iÄ cóœ po#$%$$Ĺo?? Buraczki coĹ Ci umknÄĹy ( do kaczki caĹej w buraczkach ? takato byĹa... :))) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dwa przepisy na poczÄ?tek-dĹ?ugie2000-10-07 22:04:51 | ostry inne posty tego autora
Sory coś mnie się po'mierd' ało ze stronami kodowymi :( -- ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pstrąg2000-10-09 10:39:42 | ostry inne posty tego autora
> ja robie podobnie, z ta roznica ze nacieram pstraga pietruszka i rozmarynem Spróbuj mieszankę bazylia+tymianek - rewelacyjnie spisuje się z rybami wszelkiego rodzaju ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: nori w iwasabi2000-10-10 07:29:41 | ostry inne posty tego autora
> Czy ktorys z szanownych grupowiczow może podac adres sklepu gdzie mozna > nabyc ocet ryzowy, wasabi ( w proszku) i nori? Ocet na winie ryżowym ( bo zapewne o taki Tobie chodzi ) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: rodzynki2000-10-11 06:46:07 | ostry inne posty tego autora
> witam, > proste pytanie--jak zrobic rodzynki? winogrna w tym roku obrodzily a > moja rodzina na pewno nie zje wszystkiego. wiem, ze trzeba suszyc, ale > jak? nie mam zadnej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Schab z szalotkami2000-10-11 09:34:10 | ostry inne posty tego autora
> Przepis wyglada smakowicie, ale - ze tak zapytam - co to sa szalotki? Takie tycie cebulki ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Cedzenie, odsączanie - jakieś patenty???2000-10-11 10:51:00 | ostry inne posty tego autora
> Jeśli macie jakieś sprawdzone patenty to pomóżcie proszę. Płótno powinno być chyba ostatnim odsączaczem ? Moi rodzice używali najpierw wielowarstwowej gazy wyjałowionej a ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kombiwar2000-10-11 10:53:48 | ostry inne posty tego autora
A po co kupowac gotowce ??? Unikac nalezy jak ognia ( IMO ) bo gotowce to mieso, któremu konczy sie okres przydatnosci do spozycia - wala przyprawy pakuja jeszcze raz i przedluzaja ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sos slodko-kwasny2000-10-11 11:04:53 | ostry inne posty tego autora
> Oczywiście cukrzyć i solić, cukrzyć mniej więcej tyle, co occić. Jakie cukrzyć ???????? Jak chcesz mieć dobry sos słodko-kwaśny to nie cukrzyć a sok z ananasa ( z puszki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Schab z szalotkami2000-10-11 13:27:06 | ostry inne posty tego autora
> > Takie tycie cebulki > > > > odrobinke wieksze od tych "wlosowych" :-))) Ale tylko odrobinkę ;) ostry [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia