Szukana fraza: Autor: "mustela" <m...@v...pl>
Znaleziono: 22 wiadomości
2004-12-22 21:17:42 | mustela inne posty tego autora
> Przed zabiciem karpia-spojrz mu gleboko w oczy.... > Zdrowych Wesolych Swiat Będe brutalna, po zabiciu tez można popatrzeć :D Wesołych i pogodnych Świąt, smacznej Wigilii ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: boczek pieczony2004-12-23 17:17:24 | mustela inne posty tego autora
> dobry wieczor > natarty sola, czosnkiem, odrobine majerankiem, lezy i czeka > czy ktos ma jakas propozycje co z nim mozna jeszcze zrobic? Zalezy od boczku ;) Jezeli to taki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: boczek pieczony2004-12-23 19:10:15 | mustela inne posty tego autora
> jak wyglada krojenie na motylka? uff nienawidze tego pytania bo nie potrafie na nie dobrze odpowiedzieć :D Boczek trzeba nakroić tak, żeby z jednej całosci wyszedł trzy razy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Ajerkoniak.2004-12-26 21:35:51 | mustela inne posty tego autora
> Witam, > szukam sprawdzonego przepisu na ajerkoniak wlasnej roboty. cukier - ok szklanki żółtka tak - z 5-7 surowe mleko - na oko spirytus - smakowo, ja dawalam ok. pół ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: rosół2005-01-22 12:22:19 | mustela inne posty tego autora
> Warzywa z takiego rosołu bardzo lubi pies. Zbrodnia :((( Dla psa takie rarytasy, wstyd! -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: golonki2005-01-22 17:35:15 | mustela inne posty tego autora
> > Trzeba podgotować, żeby zmiękla, inaczej zrobi się z golonki narzędzie > > tortur :D > > Nie trzeba. Wręcz przeciwnie, klasyczne przepisy na pieczoną ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: golonki2005-01-22 18:05:13 | mustela inne posty tego autora
> > > > Trzeba podgotować, żeby zmiękla, inaczej zrobi się z golonki narzędzie > > > > tortur :D > > > > > > Nie trzeba. Wręcz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: golonki2005-01-22 19:29:05 | mustela inne posty tego autora
> > Możesz woleć. Jednak to, że nie wiesz co dobre nie zmienia tego, że > najwyraźniej nie umiesz piec golonki. Moze dasz sobie i innym spokój? Skąd wiesz, że ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dla " Parówkowiczów"2005-01-24 18:29:38 | mustela inne posty tego autora
> > > > > Witam !!! > > Fajny przepis. Mam pytanie ile tego ketchupu trzeba dać i czy może być > > ketchup łagodny, jak ktoś nie lubi ostrego??? > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Piwonia drzewiasta z nasion?2005-06-14 15:11:33 | mustela inne posty tego autora
Witam. Pierwszy raz słysze o piwonii drzewiastej, czy moge prosić o opis tej rosliny, jakieś linki, zdjęcia, wymagania. Moja mama kocha piwonie, mamy na działce kilka zwykłych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.ogrody