Szukana fraza: Autor: "Emek" <k...@y...co.uk>
Znaleziono: 114 wiadomości
2006-12-01 14:15:54 | Emek inne posty tego autora
Zupa chlebowa: - pokruszyć/połamać na większe kawałki (ale żeby dało się je do buzi włożyć), - robisz zasmażkę z cebulki i skwarek, - trochę pieprzu i solo, - wrzucasz to do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czy gotujecie na parze2006-12-05 13:13:53 | Emek inne posty tego autora
Ja używam wkładki Zeptera (nie jest to reklama) do garnka w postaci siateczki z uchwytami. Zalewam dno woda. Ja osobiście robie warzywa, kawalki mięsa wieprzowego, jagnięciny lub ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bigos - przechowanie2006-12-13 11:35:23 | Emek inne posty tego autora
> > Nie robię tego, zawsze wszystko odgrzewam tylko raz - zupę, bigos, fasolkę > itp. > No i szerokim kręgiem wracamy do tematu świeżości zupy sprzed kilku, kilkunastu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wywar po gotowaniu goleni jagniecej2007-01-03 20:50:13 | Emek inne posty tego autora
flaczki [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia