Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: co zrobic z twarogiem?

2002-01-22 13:32:12 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Basia wrote: > (...) > > Niedawno podawane szpinakowe kulki. Akurat 1/2 kg sera potrzeba. > > Krysiu, pamiętasz moze ktorego mniej-wiecej dnia byl ten post? Przegladam co ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co sadzicie o legendarnej szynce z puszki...

2002-01-23 13:36:58 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

FROST napisal: > (...) > Ale mnie tam się łezka w oku kreci jak wspomnę czasy kiedy to się w Pewexie > takie coś kupowało albo ciotka z USA słała do Polski polską ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pasztet z watrobki

2002-01-24 12:04:19 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

brimpke napisala: > > > > Pasztet z watrobki drobiowej > > > ----------------------------------- > > Zrobilam, dodalam natke i podsmazona cebulke. Wyszlo pyszne. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepis na Pizze

2002-01-24 12:08:48 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Waldemar Krzok napisal: > > >Czy ktos zna dobry przepis na orginalna Pizze? > > Nie ma czegos takiego jak orginalna pizza. > > PS. Bywaja pizze oryginalne, zapraszam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Ryba w tomacie :)

2002-01-25 10:05:19 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

stsal napisala: > Ja jak zwykle problemowa... ;) Mam ze 4 puszki rybek w pomidorach i zero > pomysłów co z tym smakowitego zrobić... :( Dawno temu, w akademiku, Arabowie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zupa Posole w stylu CZS/Dlugie, ale dobre

2002-01-28 13:13:49 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Magdalena Bassett napisala: > (...) > 1 (ok. 400 ml) puszka sosu do enchiladas Czy ktoś to widział u nas i gdzie? A jeżeli nie, to jak zrobić samemu? Krycha [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zabic czy ulaskawic - oto jest pytanie

2002-01-29 13:30:30 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Kasia napisala: > niech sobie tuptaja > jestem za ulaskawieniem! > > kaska:), ktora nie lubi jesc kaczek Pewnie, że ułaskawić. Uratowanie życia zobowiązuje :-) Krycha ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

konta i providerzy (OT)

2002-01-31 09:45:56 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Magdalena Bassett napisala: (...) > Chyba musze sie gdzies indziej przeniesc i zmienic > adress, bo dosc mam dziesiatek spamu w mojej skrzynce. Moj provider > umywa rece, s-syn ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: (OT) Kto byle co je, byle co mowi

2002-01-31 09:52:53 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Irek Zablocki napial: > Krysiu, zmiluj sie, pisz po ludzku: ministerstwo kultury, tak? Poddani musza > wiedziec na co skladaja danine. Pomysla jeszcze, ze na wo'de, dziwki i > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: (OT) Kto byle co je, byle co mowi

2002-02-01 09:19:13 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

"Art(Gruby)" napisal: > >A co, nie bedzie?! Dziwki mi na nic, ale monarchii bez wodki > >i frykasow to ja nie chce... Zapisuje sie do proletariatu czy > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 60 ... 100 ... 104 . [ 105 ] . 106 ... 120 ... 160 ... 200