Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2002-02-18 12:56:05 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
"Art Plazewski." napisal: > >>a w ogole jak ta ruta wyglada i jak ona jest po naszemu? > >"Nie rzucim, Ziemi skad nasz rod..." > Nie ... powinno byc : ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: Pigwowiec2002-02-18 13:11:55 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
stsal napisala: > Też podejrzewałam, że chodzi o pigwowca :) A masz może jakiś wypróbowany > przepis na taką nalewkę? Nawet mam świeżo zlany oryginał :-) Tylko jest ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bezmiesna, bylo: GOTOWANIE TO SZTUKA2002-02-19 09:28:13 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson napisala: > od dwoch dni rabiemy golabki z ryzem i grzybami... Gołąbki to jeszcze moga być z ziemniakami, z kaszągryczaną i białym serem a nawet z farszem do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: Odp: Pigwowiec2002-02-19 09:39:08 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
stsal napisala: > Dzięki za inspirację :) Jak następnym razem będę miała nadmiar pigwowca, to > wsadzę, go do zamrażary i przemrożę - nie wpadłam na to, za to w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bezmiesna, bylo: GOTOWANIE TO SZTUKA2002-02-20 11:17:44 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Monisiatko wrote: > >> od dwoch dni rabiemy golabki z ryzem i grzybami... > >Gołąbki to jeszcze moga być z ziemniakami, z kaszągryczaną i białym > >serem a nawet ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kartofelsalat2002-02-25 12:36:47 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
waldemar z domu napisal: > wariantów jest mnóstwo. Mi najbardziej smakuje kartofle w plasterki > (ciepłe, ale nie gorące, umundurowane i obrane), do tego skwarki, cebula > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kartofelsalat2002-02-25 14:26:21 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson napisala: > czy Twoja suszona bazylia ma jakokolwiek smak/aromat??? To, co ja > kiedykoliwek kupilam przypominalo sproszkowane siano... Ma i jedno i drugie :-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: "pachnacy" kurczak2002-03-01 14:17:43 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Waldemar Krzok nbapisal: > psy należą do zwierząt padlinożernych i im mięso z zapaszkiem nie > szkodzi, a zmacerowane proteiny są lepiej wchłaniane. Jadu kiełbasianego > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dutch oven?! Ki czort?2002-03-01 14:22:52 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson napisala: > (...) > >Nie , to to jest crock pot ... dutch oven to zeliwne , glebokie, > >ciezkie... z pokrywka ... do piekarnika mozna i nad ognisko.... > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: Dlugie lyzeczki do kawy typu late2002-03-01 14:27:56 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
stsal wrote: > Długie łyżeczki można kupić bez problemu w Cafebarach Tchibo. W Warszawie są > dwa i wiem, że w innych miastach też są. Jeśli nie znajdziecie mogę Wam > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia