Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Czosnek - jako pozostalosc...

2002-08-29 13:05:52 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Stempi napisal: > Po pierwsze, wypadaloby sie przedstawic - na imie mam Wojtek, mieszkam w > Hannoverze. Witaj :-) > Ok, do rzeczy: robicie czasami ogorki malosolne? Zostaje wam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czosnek - jako pozostalosc...

2002-08-30 10:29:30 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Jerzy napisal: > > Czy dałoby się ukisić sam czosnek, bez ogórków? > W zakwasie po ogórkach?! To jest jakiś pomysł, kalafior tez tak zrobię. Krycha [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dania z ogniska - w pelni naturalne ;)

2002-08-30 11:32:12 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Maciej Gruszecki napisal: > (...) > > aha jest to ponoc slaska potrawa i do tego swietne smakuje zur slaski (do > > picia) > > > To się nazywa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: żeliwna patelnia (Do Vefoura i Jerzego).

2002-09-04 09:32:10 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

"Ewa (siostra Ani) N." napisala: > Wiem, ze jako facetom trudno Wam precyzyjnie podawac dane...:-) > Ale my (kucharze oboja plci) czekamy na pomysly (coz tam proporcje!...) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomóżcie Kominkowi

2002-09-04 09:44:41 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

KOMINEK napisal: (...) > Jestem tu na goscinnych wystepach i jak sie dowiem co nieco o woku to chyba > znikne ;-) No właśnie, to masz zamiast konkretnego przepisu: Wok służy do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: a znacie to?

2002-09-04 12:30:45 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Waldemar Krzok napisal: > > zaciekawila mnie podana przez Ciebie salatka. W zwiazku z nia jedno pytanie: > > czy zabki czosnku maja byc w calosci czy posiekane? > > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: lody

2002-09-05 08:24:00 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

yeti wrote: > Dobre lody jadłam w dwóch miejscach - we Włoszech nakładali warzechą całą > wielgachną górę pysznych lodów, no i w Nowym Targu - ten sam sposób. Na lody do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: lody

2002-09-05 10:38:08 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

maniek wrote: > a gdziesz sa te smaczne lody w Nowym Targu... ? > na ryneczku? czy gdzie... ? > pzdrw > maniek > ps > wybieram sie w Tatry, wiec moze zachacze... :) Te ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bazylia do pesto

2002-09-05 13:02:58 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

"AsiaS (Asia Slocka)" napisala: > Hm..a ona się tak sama rozrośnie? Rośnie u mnie majeranek i mięta > i rosną tylko w górę, nie ma ich wcale więcej niż na ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: bazylia do pesto

2002-09-06 08:34:19 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Miko wrote: > (...) > Można na bazarkach kupić, w Wawie na np. Ludnej we wtorki i piątki rano. W którym miejscu na Ludnej jest bazarek? Krycha [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 90 ... 130 ... 134 . [ 135 ] . 136 ... 150 ... 190 ... 200