Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania


Uwaga: Twoje zapytanie jest zbyt ogólne. Liczba znalezionych ogłoszeń jest bardzo duża. Proponujemy użycie wyszukiwania zaawansowanego lub określenie większej liczby parametrów.

Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości





Re: Co najprostszego a smacznego na wakacje?

2001-06-25 08:57:11 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson napisala: > Krysia (u nas beda truskawki do samozbieractwa za drogie > pieniadze od 1 lipca..:(((( A u nas płacą za zbieranie truskawek, ale nie drogie pieniądze ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Co najprostszego a smacznego na wakacje?

2001-06-25 09:00:11 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

"Joanna Duszczyńska" napisala: > A gdzie Ty rydze znajdujesz? Są w Bieszczadach, na Podhalu... Podobno nawet nad morzem, na Mierzei. Krycha [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: nalewki na spirytusie

2001-06-25 09:14:55 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Jerzy napisal: > (...) > Są dwie szkoły, na świeże owoce stosuje się spirytus 70% na suszone 50% > przez 2-3 tyg. No to jeszcze do tej starszej szkoły - zamiast cukru ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przetwory z warzyw

2001-06-25 12:34:39 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

==wojmat== wrote: > jak "zasłoikować" takie rzeczy jak dyniowate (dynię, kabaczka, > cukinię)? chodzi mi o jak najmniej inwazyjną i wyjaławiającą metodę. > nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: małosolne

2001-06-28 08:16:10 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Mdana napisala: (...) > Hmmmm.. kiedyś wysyłałam Binxowi smalec pocztą służbową > (solidnie zapakowany aby nie ozdobił korespondencji naszego > dyrektorstwa) to może ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Marynowane porzeczki

2001-06-28 12:31:29 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Dana napisala: (...) > Pieknie wygladaja trrojkolorowe, tyle ze trzeba robic kazdy kolor > oddzielnie. Genialny pomysł! Zaraz w niedzielę zrobię czerwone. Czarne też się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Marynowane porzeczki

2001-06-29 09:32:32 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Dana napisala: > (...) > > Genialny pomysł! Zaraz w niedzielę zrobię czerwone. Czarne też > > się marynuje? > > > Mozna, ale czarne nie rosna w gronach i nie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: fasolka szparagowa

2001-06-29 09:38:03 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Krysia Thompson napisala: > > >> a co robi cukier? > >cukier krzepi ;-) > wodka lepij, czy TEZ mam dodawac do fasolki szparagowej? DO to niekoniecznie, ale fasolka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Marynowane porzeczki

2001-07-02 08:45:06 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

Lilla napisala: > Marynowany agrest jest wyjatkowo pyszny, wiem, bo jadlam taki. > Ale nie wiem jak go mozna zrobic... Tak jak porzeczki? Albo jak śliwki? Krycha [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: a moze Sopot zamiast Gdanska?

2001-07-03 07:17:26 | Krystyna Chiger inne posty tego autora

sadyl napisal: (...) > "A w temacie spotkania - rozmarzyłem się aby zrobić kiedyś zlot wakacyjny > - kilkudniowy w jakimś np. ośrodku wczasowym albo campingu > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 80 ... 84 . [ 85 ] . 86 ... 100 ... 140 ... 200