Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Antoni Goldstein <a...@z...mimuw.edu.pl>
Znaleziono: 108 wiadomości





Re: Pierogi z owocami, było: Przypalone mleko

2000-06-15 12:29:58 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

skrzacik <s...@m...com.pl> wstukal(a) pracowicie: >>> na to licze i juz make kupilam, beda pierogi :)) >>A propos pierogów. W niedzielę z koleżanką ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pierogi z owocami, było: Przypalone mleko

2000-06-16 11:43:37 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

skrzacik <s...@m...com.pl> wstukal(a) pracowicie: >>>>> na to licze i juz make kupilam, beda pierogi :)) >>>>A propos pierogów. W niedzielę z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pierogi z owocami, było: Przypalone mleko

2000-06-23 17:03:21 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

skrzacik <s...@m...com.pl> wstukal(a) pracowicie: >>>>>>> na to licze i juz make kupilam, beda pierogi :)) >>>>>>A propos pierogów. W ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jaki to smak?

2000-10-05 14:52:21 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net> wstukal(a) pracowicie: > | >A ta z Dijon nie wyżarła Ci wnętrzności??? :-) > | >Konrad J. Brywczyński > | A nie - była ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kabaczek- polemika

2000-10-05 14:56:23 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

Maciej Barton <l...@h...pl> wstukal(a) pracowicie: >> Co mogę zrobić z kabaczkiem, którym "uszczęśliwiła" mnie koleżanka? Dodam, >> że ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Risotto

2000-10-09 13:53:41 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

Wladyslaw Los <w...@t...com.pl> wstukal(a) pracowicie: >> Moze juz bylo, ale za godzine koncze prace i nie mam niestety czasu na >> przerzucanie archiwum. Mozecie wiec ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sos slodko-kwasny

2000-10-11 10:58:06 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

M.W. <t...@f...onet.pl> wstukal(a) pracowicie: >>Czy wie ktos jak zrobic sos slodko-kwasny (przezroczysto-pomaranczowy) taki >>jaki jest w budach z jedzeniem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sos slodko-kwasny

2000-10-12 12:31:50 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

ostry <o...@e...com.pl> wstukal(a) pracowicie: >> Oczywiście cukrzyć i solić, cukrzyć mniej więcej tyle, co occić. > Jakie cukrzyć ???????? > Jak chcesz mieć ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Risotto

2000-10-16 14:59:18 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

Wladyslaw Los <w...@t...com.pl> wstukal(a) pracowicie: > po mediolansku > 1/4 kg. ryzu > 40 g szpiku wolowego [ciach] Dzięki za przepis. Niestety, znajomego rzeźnika w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Risotto

2000-10-18 13:25:08 | Antoni Goldstein inne posty tego autora

Wladyslaw Los <w...@t...com.pl> wstukal(a) pracowicie: >> > po mediolansku >> >> > 1/4 kg. ryzu >> > 40 g szpiku wolowego >> >> [ciach] ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 8 . [ 9 ] . 10 . 11