Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: clafoutis <c...@i...pl>
Znaleziono: 160 wiadomości





Re: patelnia grillowa

2007-01-27 18:14:27 | clafoutis inne posty tego autora

justen wrote: witam, co tylko przyjdzie do głowy. idzie o to żeby produkt zanmarkować co daje atrakcyjną siatkę lub linie na produkcie. zagrzej olej na patelni a gdy już gorący ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Gazety gastronomiczne

2007-01-29 07:31:17 | clafoutis inne posty tego autora

wittam, wydaje mi się że najlepszym żródłem będzie jednak sieć. tre wszystkie gastronomiczne gazetki w wiekszosci wypadków te same firmy zaledwie kilka w każdym \numerze sie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak długo gotujecie pierś?

2007-02-01 09:14:28 | clafoutis inne posty tego autora

Monika Zarczuk wrote: > Jak długo gotujecie pierś do sałatki, przeciętnej wielkości? > I zastanawiam się jeszcze, czy odcinacie resztki kości po czy koniecznie > przed ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: [P] tarta cytrynowa

2007-02-01 09:22:27 | clafoutis inne posty tego autora

Tusiek wrote: > Ponieważ kilka dni temu pytałam o kruche ciasto, bo potrzebne mi było do > zrobienia spodu do tarty... i dostałam masę życzliwych i konkretnych > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: [P] tarta cytrynowa

2007-02-01 14:58:27 | clafoutis inne posty tego autora

Tusiek wrote: > Ponieważ kilka dni temu pytałam o kruche ciasto, bo potrzebne mi było do > zrobienia spodu do tarty... i dostałam masę życzliwych i konkretnych > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Po jakim czasie mięso przestaje się nadawać do użycia?

2007-02-19 10:16:05 | clafoutis inne posty tego autora

spokojnie wytrzyma kilka dni a w przypadku wołowiny nawet do 10 czasem 14 dni z tym że temperatura około 1 stopnia jest optymalna/. rady żeby mięso zaraz po zakupie zamrozić włóż ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: TIRAMISU-ROZMIAR NACZYNIA

2007-02-20 12:03:14 | clafoutis inne posty tego autora

witam, ja z 250 gram serka robiłem około 5 pojedynczych foremek . jeśli użyjesz 500 gram to spokojnie wypełnisz 2 warstwami kremu formę tortownicy 24 cm. możesz to póżniej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wołowina.

2006-11-15 10:10:23 | clafoutis inne posty tego autora

Użytkownik Panslavista napisał: > "Marsjasz" <d...@w...pl> wrote in message > news:ejdefq$nb1$1@nemesis.news.tpi.pl... > > >>>>Wiem. ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: czytając wątek o makaraonach

2006-11-15 15:32:53 | clafoutis inne posty tego autora

Użytkownik MonikaGer napisał: > "Andrzej" <a...@p...onet.pl> schrieb im Newsbeitrag > news:ejf7mk$93o$1@news.onet.pl... > >>czy ktoś zna ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: krem czekoladowy

2006-10-27 20:22:43 | clafoutis inne posty tego autora

dzięki , nabrałem trochę wiary bo qwa cięzko było. piotr Użytkownik Flowerek napisał: > Hey dziewczyny,idzcie na.pl.rec polonistyka albo pl.rec.belfrzy pouczają a nam > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 15 . [ 16 ]