Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Trybun <Y...@y...com>
Znaleziono: 639 wiadomości





Re: Czy mozna ciasto pierogowe przechowac?

2013-05-25 12:27:36 | Trybun inne posty tego autora

W dniu 2013-05-22 22:28, Ikselka pisze: > Dnia 22 May 2013 17:34:40 GMT, tomjas napisał(a): > >> Witam Szanownych Państwa! >> Pytanie raczej głupie, ale: >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak zrobic nereczki?

2013-05-25 12:38:54 | Trybun inne posty tego autora

W dniu 2013-04-09 02:15, Stachu Chebel pisze: > 2) Jeżeli wieprzowe, początek miałeś prawie prawidłowy. Przed > wciepaniem do gotowania należy je ponacinać delikatnie w ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Polskie Knajpy

2013-05-25 12:51:06 | Trybun inne posty tego autora

W dniu 2013-05-25 12:21, Ikselka pisze: > > Dodam do tego paskudny acz powszechny obecnie zwyczaj "tfurczości" > plastycznej na talerzu - kiedy to otrzymuję na talerzu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak Wy to tolerujecie ?!

2013-05-29 10:50:18 | Trybun inne posty tego autora

W dniu 2013-05-28 23:49, Stachu Chebel pisze: > Ja tu wpadam od "przypadku do przypadku". Nie chcę się wymądrzać, > każdemu zdarza się wpadka ortograficzna, literówka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Konina gdzie kupić

2013-05-29 10:52:17 | Trybun inne posty tego autora

W dniu 2013-05-27 22:51, Eres pisze: > Witajcie > > Szukam dobrego kawałka koniny. Chciałbym z niej coś z nie przygotować. > > Tak samo mam jeszcze ze strusiną, sarniną ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomidorowy obłęd

2013-05-29 11:34:24 | Trybun inne posty tego autora

W dniu 2013-05-28 21:28, GalAnonim pisze: > W dniu 28.05.2013 20:08, Stokrotka pisze: >> >> >>> Stokrotka po prostu robi leczo 'po węgiersku'. >> ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pomidorowy obłęd

2013-05-29 11:36:13 | Trybun inne posty tego autora

W dniu 2013-05-25 14:07, Stokrotka pisze: > Pewnie idzie o kwas. Potrawa smażona lubi kwaśny dodatek, a ja > preferuję np. herbatę z cytryną po czymś smażonym. Może być ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak Wy to tolerujecie ?!

2013-05-30 11:09:10 | Trybun inne posty tego autora

W dniu 2013-05-29 15:18, Ronald Kuczek pisze: > > Ortografia to niezbędny element każdego języka. > Kontestujesz ortografię ? Z podobnym skutkiem możesz kontestować np. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Konina gdzie kupić

2013-05-30 11:21:32 | Trybun inne posty tego autora

W dniu 2013-05-29 15:31, Stefan pisze: > >> W pierwszym lepszym sklepie, pytać o "polską wołowinę", masz dużą szansę >> że to będzie konina. ;-) > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Foie gras.

2013-05-30 11:31:53 | Trybun inne posty tego autora

W dniu 2013-05-25 16:55, Ikselka pisze: > > Gęsiej wątróbki pewnie i spróbujesz, ale nie takiej z tuczonej specjalnie > gąski :-) Oj, moje gąski, to nie są tak całkiem ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 50 ... 54 . [ 55 ] . 56 ... 64