Szukana fraza: Autor: zGosiula <z...@p...onet.pl>
Znaleziono: 399 wiadomości
2002-11-05 09:20:18 | zGosiula inne posty tego autora
MJ Skorupscy wrote: > > Uwielbialam ja, mimo, ze > byla bardzo kryzysowa: skladala sie z ugotowanej marchewki, pokrojonej w > kostke oraz z kiszonych ogorkow (obranych ze skorki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szaszłyki - jaka temperatura ?2002-11-06 11:53:43 | zGosiula inne posty tego autora
p@blo wrote: > Witam > Mam pytanie w jakiej temperaturze > piecze się szaszłyki w piekarniku z termoobiegiem. Ja nastawiam na ok. 160. Piecze sie migiem ;-). -- Gosia wywal ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szparagi z zalewy solonej, jak podac?2002-11-06 17:24:22 | zGosiula inne posty tego autora
RobertSzydlowski wrote: > > Zostalam obdarowana sloiczkiem ze szparagami w slonej wodzie. Ja używam ich do pizzy i zapiekanek. -- Gosia wywal "brzydkie" mailto ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak sie nazywaja takie drozdzowe buleczki robione na parze?2002-11-08 08:44:20 | zGosiula inne posty tego autora
Agnieszka Biernacka wrote: > Ratunku, bo skleroza mnie dopadla. Chcialam sobie poszukac przepisu, a ni w > zab nie pamietam jak to sie nazywa. Poratujcie... Parzuchy?? -- Gosia ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak sie nazywaja takie drozdzowe buleczki robione na parze?2002-11-08 15:18:34 | zGosiula inne posty tego autora
Jerzy wrote: > > No, co kraj to obyczaj, może parowańce? > [ten sam rejon] A tego nie słyszałam. Ale ja jestem tutaj "nabyta" ;-). -- Gosia wywal ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kapary2002-11-14 06:37:57 | zGosiula inne posty tego autora
wkn wrote: > > swietnie nadaja sie na pizze, np. w polaczeniu z naprawde cienkimi plastrami > boczku, odrobina cebuli i papryka konserwowa, albo oczywiscie z pizza, ktora > ma ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Proszę o przepis dla kobiety w ciazy2002-11-16 06:15:00 | zGosiula inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. wrote: > > Ugotuj ryz, upiecz / ugotuj piers kurczeca w smiatanie, i warzywa, > oddzielnie przynies i imbir, i parmezan, i ta inne dobre rzeczy (np. garske ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gdzie mogę znaleźć wyjaśnienie2002-11-20 10:21:33 | zGosiula inne posty tego autora
sMOCZYCA wrote: > do skrótów używanych na listach -np.: {OT} bo nie mam pojęcia > cóż czasami się domyślam np. [SPAM] to już wiem ale cała reszta to zagadka > pozdrawiam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gdzie mogę znaleźć wyjaśnienie2002-11-20 10:48:12 | zGosiula inne posty tego autora
a...@p...onet.pl wrote: > > No dobrze, a "TZ"? Towarzysz/ka/ Życia. Ew. Twoja Żmija, Twoja Zołza itp. ;-) -- Gosia wywal "brzydkie" mailto ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gdzie mogę znaleźć wyjaśnienie2002-11-20 11:22:55 | zGosiula inne posty tego autora
Lilla wrote: > > Ten Zaskroniec ;-) Ten Zakalec Ten Zapodlec ;-) -- Gosia wywal "brzydkie" mailto: zgosiula(at)poczta.onet.pl -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-= Pomóż ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia