Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: jureq <j...@X...to.z.adresu.Xop.pl>
Znaleziono: 84 wiadomości





Re: Głupie pytanie o ser żółty

2014-09-03 10:43:43 | jureq inne posty tego autora

Dnia Wed, 03 Sep 2014 09:41:49 +0200, Stefan napisał(a): > Czy to wygląda jak ta L'Amuse gouda? > https://www.yahoo.com/food/the-best-cheeses-t o-buy-n ow-78450444538.html > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Głupie pytanie o ser żółty

2014-09-03 07:46:25 | jureq inne posty tego autora

Dnia Fri, 29 Aug 2014 08:19:31 +0200, pwz napisał(a): >> Jest sobie ser żółty długo dojrzewający (jeśli to coś pomoże to >> konkretnie Old Dutch Master). Z zewnątrz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Jaki olej do smażenia?

2006-03-13 14:57:31 | jureq inne posty tego autora

Zapachu i smaku rzepakowego ostanio jakoś nie znoszę ;) Oliwa z oliwek zbyt droga. Więc czego można używać do smażenia? Słonecznikowy? Sojowy? [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sprawdzony przepis na kompot jablkowy

2006-04-07 10:42:59 | jureq inne posty tego autora

aniared wrote: >> poprosze o wyprobowany sprawdzony... kompot jablkowy.... robicie go >> tylko z surowych jablek czy dodajecie tez suszone a moze tez suszone >> sliwki ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

GWL panga

2006-04-18 11:59:24 | jureq inne posty tego autora

Gdzie można kupić mrożone filety z pangi białej w rozsądnej cenie? Uwaga: nie kostka. Poza Lublinem niedawno kupowałem po 10-12 zł/kg. W Lublinie nie widzę poniżej 17 a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Powidła śliwkowe

2006-09-27 11:36:44 | jureq inne posty tego autora

Wojtas wrote: > A mozna jakis przepis na powidełka prosic.. A jaki tu może byc przepis? 1. węgierki (najlepiej bardzo dojrzałe - pomarszczone), 2. wyrzucić pestki, 3. garnek, 4 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Powidła śliwkowe

2006-09-27 11:38:03 | jureq inne posty tego autora

Wojtas wrote: > A mozna jakis przepis na powidełka prosic.. A jaki tu może byc przepis? 1. węgierki (najlepiej bardzo dojrzałe - pomarszczone), 2. wyrzucić pestki, 3. garnek, 4 ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: ile czasu można trzymać w lodówce

2006-10-17 06:48:28 | jureq inne posty tego autora

Andrzej wrote: > Zrobiłem bigos w i teraz pytanie, ile czasu " bezpiecznie :) " można > go trzymać w lodówce Bigosu nie "trzyma się". Bigos codziennie się ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pizza

2006-10-18 10:25:50 | jureq inne posty tego autora

Ania_B wrote: > przyprawy do pizzy - ponoć dobrze smakuje, ale nie miałem jeszcze Zdecyduj się: Ania czy "miałem"? [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co z żurawin?

2006-10-23 11:49:50 | jureq inne posty tego autora

Andrzej wrote: > a jak się panieruje żeby ser nie wypływał podczas smażenia ? Grubo - kilka (2 - 3) razy na przemian w jajku i tartej bułce. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 9