Szukana fraza: Autor: Waldemar Krzok <w...@u...fu-berlin.de>
Znaleziono: 1521 wiadomości
2002-03-04 08:48:30 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > Podajcie mi prosze dobry przepis na lasagne. > > Próbowałam dzisiaj wykonac te potrawe, ale wyszlo cos > > nieszczegolnego:( > > Nie bardzo wiem co zepsułam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mieso w lasagne2002-03-04 08:50:15 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
XaN schrieb: > > Witam. > > Czy wielkim przestepstwem jest danie mielonego miesa ze sklepu > do lasagne? Nie mam maszynki, zeby to zmielic i zastanawiam > sie czy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: to chyba nie to...czyli szukam patelni2002-03-04 13:21:51 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > > > Wiedzialam,ze jak mi slubny taki kretynski adres wymyslil, to beda > > klopoty...chyba czas namiary na swoja osobe zmienic ;-) > > > > pozdrawiam > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Szpecle ?2002-03-04 13:26:23 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > W Bawarii to maja takie specjalne plaskie durszlaki z duzymi dziurami do > > przecierania ciasta. Mam w planie zakupic, chyba poza Bawaria w Niemczech > > mozna cos ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: (OT)Tylko nie po nazwisku (bylo: to chyba nie to...czyli szukam patelni2002-03-04 14:10:57 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> Uty panienskie nazwisko brzmi: Berlin. Wystarczy? Ktos dzwoni i Uta > przedstawia sie ABB (nazwa firmy) i Uta Zablocki-Berlin a klient pyta: > Berlin? Jakim cudem? Ja chcialem ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Przepis na lasagne2002-03-05 09:12:44 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > poszukaj mojego przepisu z bakłażanami i dużo chile ancho. Też bezmięsne > > i też dobre. > > waw to ja tez chce ten przepis ;) nie chce mi się szukać ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Knedliki?2002-03-05 09:29:11 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > przegapilas wspaniala okazje, bowiem tam sie kupuje gotowa make. Do tego, o > > ile pamietam [bo tu specjalista jest moj syn] daje sie tylko wode i kostki > > grzanek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Knedliki?2002-03-05 09:50:47 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> A tu sie nie zgadzam i glosze przewage ziemniakow :-) > Mozna je przyrzadzac na 1000 sposobow > zawieraja wiele cennych skladnikow > nie tucza, w przciewienstwie do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Knedliki?2002-03-05 10:11:52 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> > A tu sie nie zgadzam i glosze przewage ziemniakow :-) > > Mozna je przyrzadzac na 1000 sposobow > > zawieraja wiele cennych skladnikow > > nie tucza, w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Knedliki?2002-03-05 10:33:09 | Waldemar Krzok inne posty tego autora
> no całkiem to tak nie jest. To co pogrubia, to są sosy (tłuszcz). > Polisacharydy raczej nie pogrubiają. > Waldek > > Waldku, ja nie jestem technologiem zywnosci :-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia