Szukana fraza: Autor: "czeremcha" <c...@g...SKASUJ-TO.pl>
Znaleziono: 243 wiadomości
2006-02-10 08:07:11 | czeremcha inne posty tego autora
kukikoko <k...@o...pl> napisał(a): > wiem, że drzemie w was kulinarne doświadczenie, > więc podajcie mi poimprezowe menu na kaca. Lody. Najlepiej cytrynowe, nieźle ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: menu na kaca2006-02-10 21:36:54 | czeremcha inne posty tego autora
Golo <k...@t...pl> napisał(a): > Dnia Fri, 10 Feb 2006 09:30:39 +0100, Golo <k...@t...pl> napisał: > >> Lody. Najlepiej cytrynowe, nieźle działają ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Buleczki na parze2006-02-17 08:53:07 | czeremcha inne posty tego autora
Mati <m...@S...wp.pl> napisał(a): > I teraz jest pytanie czy jak na poaczatku dam to mleko ta 1/8 szklanki > to potem jk to wyrosnie dac maki i reszte mleka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wszystkim Paniom......2006-03-08 09:37:20 | czeremcha inne posty tego autora
marek x <m...@g...pl> napisał(a): > Wszystkim Paniom z okazji Waszego święta życzę wszystkiego co naj....... Dziękuję serdecznie Ania, jak najbardziej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panga i co dalej?2006-03-10 20:15:35 | czeremcha inne posty tego autora
Misiek <p...@g...pl> napisał(a): > Jak widac sa gusta i gusciki > Dla mnmie ryba musi pachniec (niektorzy twierdza ze to smierdzi) ryba... > a Panga jest takowego zapachu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: OT2006-03-13 17:42:51 | czeremcha inne posty tego autora
BasiaBjk <b...@Q...pl> napisał(a): > Krysiom i Bożenom pięknej wiosny w duszach i ciałach, słońca w oczach i > w sercach, życzy Dołączam się z ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: panga i co dalej?2006-03-14 08:53:29 | czeremcha inne posty tego autora
Misiek <p...@g...pl> napisał(a): > > >> Choć obecnie choruje na beret z bundeswehry, czarny. > > >> One sa tłoczone z jednego kawałka, cud. [...] > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mrożone czereśnie2006-03-17 07:52:13 | czeremcha inne posty tego autora
Szpilka \(Sylvja\) <s...@t...pl> napisał(a): > No ale jeśli one nie są wydrylowane, to co, mam je przed dodaniem > do ciasta rozmrozić najpierw? Bo trudno jedząc ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Obatzda - a raczej wariacja na temat2006-03-25 12:11:25 | czeremcha inne posty tego autora
Zrobiłam dzisiaj. Camembert /ok. 150 g/ utarłam z masłem /ok. 100 g/. Dodatki: łyżeczka słodkiej papryki /w proszku/, łyżka papryki konserwowej, średni korniszon, 3 ząbki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Krewetki na glebokim oleju?2006-03-27 07:36:56 | czeremcha inne posty tego autora
Marsjasz <m...@p...NOSPAM.neostrada.pl> napisał(a): > Alveaenerle napisał(a): > >> Tak mysle, ze > >> wysmazone na glebokim oleju to dosc szybki i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia