Szukana fraza: Autor: "Przemyslaw Koziarski" <p...@k...net.pl>
Znaleziono: 348 wiadomości
2000-01-15 17:41:05 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> A wiec, jak widzisz, nikt nic nikomu nie wmawia, jest to tylko kwestia > kosztow robocizny. Dla mnie biale szparagi maja kompletnie inny smak, > niz zielone, sa duzo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zielone szparagi2000-01-15 20:20:28 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> W sezonie to sie zdazaja po $2 za funt, ale teraz jeszcze wczesnie, > sezon sie zacznie za kilka tygodni, choc znajomym w ogrodzie juz wylaza, > takie cieniutkie, pyszniutkie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zielone szparagi2000-01-15 21:59:50 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
. Wiec placimy slono za te wode, > zeby miec zielono. Dzis jest pochmurno, nagle, po raz pierwszy od > tygodni, wiec moze cos kapnie? > Magdalena Ach, Kalifornia : rodzynki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wegetariańska propozycja2000-01-16 01:13:47 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> > robienia specjalnych oznaczen raczej sobie nie wyobrazam... > > Racja. > Co prawda nigdy nie pojme wegetarianskiej filozofii (zona twierdzi, ze w poprzednim wcieleniu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zielone szparagi2000-01-16 12:38:56 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> Nigdy nie byles w zadnym supermarkecie? > Bywam bardzo czesto, ale zielonych (zadnych zreszta) nie spotkalem Przemyslaw Koziarski [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: koniak2000-01-16 12:41:59 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> Nalezy stosowac przyzwoity koniak, a nie jakies tanie brandy. Ze zlych > produktow nie zrobi sie dobrego koktajlu. > > Smacznego > > Wladyslaw Owszem, nie jakiegos ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Podziały...2000-01-16 12:44:56 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> Podziały są, tworzą się automatycznie bez naszego udziału czy intencji. > Owszem, ale nie nalezy im w tym dodatkowo pomagac. Przemyslaw Koziarski [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak się robi dobry wiejski chleb - taki od Babci2000-01-16 15:16:04 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
Pomóżcie w ramach promocji prawdziwie dobrej i smacznej kuchni > staropolskiej. Będę Wam wdzięczny Ja i moi Goście. > /Kazimierz Sośnierz/ > > > Zagadnienie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: koniak2000-01-17 01:13:07 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> to metaxa to jest brandy? nie mialam pojecia :) > > kasica (profan) Ano jest, i to dobra brandy :)) Szczegolnie ta ******* Przemyslaw Koziarski [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wegetarianski problem2000-01-17 23:22:55 | Przemyslaw Koziarski inne posty tego autora
> Ja bym spróbowała jeszcze z goździkami i kolendrą - ostatnio odkryłam > smak goździka na mięsku. Byłam pod wrażeniem. Lubię eksperymentować > na kochanym mięsku, bo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia