Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości





Re: Mutanty

2004-06-16 22:59:00 | waldek inne posty tego autora

Nessie wrote: > Kapusta wielkości pomidora - jak ktoś ma chęć na jedną porcję, a nie > na cały gar, to żeby sobie mógł wziąć dwie-trzy takie kapustki i > udusić. === ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Mutanty

2004-06-17 00:27:16 | waldek inne posty tego autora

Fishman wrote: >> Macie inne pomysły na takie mutanty? Nie chodzi mi o względy >> zdrowotne, a jedynie praktyczne. > > Praktyczny mutant? PRAWDZIWE piersi o rozmiarze i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sezon na kalafiora

2004-06-17 22:20:50 | waldek inne posty tego autora

Jeannette wrote: > Do tej pory z bułką tartą i masełkiem oraz w sałatkach. > Dziś - w jajku rozbełtanym z delikatem (czerwonym), zanurzony w bułce > tartej i na patelni ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: sos do spagetti

2004-06-17 22:27:07 | waldek inne posty tego autora

juras wrote: > Moze ktos ma jakis specjalny przepis ,jutro mam robic obiad w domu i > chce 'blysnac" > Pozdrawiam > juras === Najprostszy, z najsmaczniejszych przepisów ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: znacie jakies fajne sosy do salatek?

2004-06-17 22:28:56 | waldek inne posty tego autora

Ruua wrote: > pospolite i popularne, to majonez, winegret, sama oliwa lub > jogurt/smietana z dodatkami typu czosnek czy ziola. czy macie moze > inne, ciekawe pomysly? wstyd sie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Surówka z kapusty - od "Chińczyków"

2004-06-17 22:40:57 | waldek inne posty tego autora

Goosie wrote: > Hej, > > kto mógłby mi zdradzić, jaki sekret stoi za smakiem (słodko-kwaśnym) > surówki z kapusty białej, podawanej w chińskich jadłodajniach (teraz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: krótka rozprawa o małosolnych...

2004-06-18 14:37:51 | waldek inne posty tego autora

Kyllyan wrote: > Małosolne: > I. Obciąć końce, ponakłuwać, ułożyć w słoju razem z łodygami i > kwiatostanami kopru, zalać gorącą solanką o temp. około 80 st C. > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przyprawy "Siedem skarbów"

2004-06-18 14:39:12 | waldek inne posty tego autora

maia wrote: > Czy ktoś spotkał się może z chińską mieszanką przypraw o nazwie > "Siedem skarbów"? W jej skład wchodzą m.in. longan, jujuba, płatki > piwonii ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak mrozic warzywa?

2004-06-18 14:46:23 | waldek inne posty tego autora

Przemek wrote: > Chcialbym zamrozic warzywa pociete w kawalki. Sluzyc maja one do > kurczaka w sosie grzybowym i curry. > > Chcialbym wiedziec jakie warzywa warto zamrozic, oraz ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kartofle

2004-06-18 14:50:08 | waldek inne posty tego autora

Wlodzimierz Macewicz wrote: > Jedynie dobre to byly greckie, ale przestali je sprowadzac jak sie > nasze rozpowszechnily. === Bluźnierca. Ja cały czas widzę jeszcze w sprzedaży ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 40 ... 80 ... 88 . [ 89 ] . 90 ... 100 ... 140 ... 143