Szukana fraza: Autor: "Walkie!" <w...@w...com>
Znaleziono: 23 wiadomości
2007-08-18 18:21:53 | Walkie! inne posty tego autora
Marek pisze: > Witam grupowiczów,szukam przepisu na dufinki? > > > może na muffinki? -- Justyna/walkie! [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: De volaille2007-08-29 17:07:12 | Walkie! inne posty tego autora
JaMyszka pisze: > On 28 Sie, 22:02, "Bożena" wrote: >> [...] >> Tu jest krok po kroku: http://www.eda-server.ru/culinary-school/poul try/p00 0019.htm >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: z programu Nigella ucztuje2007-09-06 20:47:56 | Walkie! inne posty tego autora
MONI|<A <moni| pisze: >> Jest czysciej i ekonomiczniej - możesz marynować też w miseczce, ale wtedy >> marynata oblepia właśnie miskę (która potem trzeba myć), a w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Uroczysta kolacja dla rodziców2007-10-23 16:28:41 | Walkie! inne posty tego autora
Andrzej pisze: >> -- >> Najgorszą radą, jaką można udzielić większości ludzi jest: bądź sobą. > > o widzę że dwaj nowi na grupie :), myśmy już to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wczorajsze puree2007-11-04 22:07:25 | Walkie! inne posty tego autora
Marek pisze: > hej, > czy z puree ziemniaczanego mozna zrobic cos sensownego jako dodatek do dania > dnia nastepnego? jakiej kotleciki ziemniaczane czy cuś...? może kluski ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: żurek a barszcz biały2008-03-18 20:11:15 | Walkie! inne posty tego autora
misiczka pisze: > Czym właściwie różni się barszcz biały od żurku? > dla mnie żurek jest na zakwasie z mąki żytniej, a barszcz biały z białej. -- Justyna/walkie! [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jakiś pomysł na bazylię "na zimę"?2008-08-03 19:55:28 | Walkie! inne posty tego autora
michalek pisze: >> Ja tak przetwarzam właśnie bazylię. >> Ucieram świeże liście z orzeszkami piniowymi albo włoskimi >> oraz oliwą i solą. >> Pakuję do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jakiś pomysł na bazylię "na zimę"?2008-08-03 18:26:02 | Walkie! inne posty tego autora
michalek pisze: > A może jakaś forma "niedokończonego pesto" czyli np. roztarta na surowo > z orzeszkami ale bez sera i zamknięta w twistach. Tylko jak to zabezpieczyć ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jakiś pomysł na bazylię "na zimę"?2008-08-05 18:41:54 | Walkie! inne posty tego autora
Rentier pisze: > >> Ja tak przetwarzam właśnie bazylię. >> Ucieram świeże liście z orzeszkami piniowymi albo włoskimi oraz oliwą >> i solą. >> Pakuję ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jakiś pomysł na bazylię "na zimę"?2008-08-06 18:48:32 | Walkie! inne posty tego autora
Rentier pisze: > >>> >>> Znaczy pesto robisz? ;) >>> R. >> No tak..gratuluję odkrycia! :) > Sorry, pomroczność jasna:-( > R. > spoko :) -- ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia