Szukana fraza: Autor: Krystyna Chiger <k...@p...pl>
Znaleziono: 2000 wiadomości
2001-11-19 14:30:57 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Irek Zablocki napisal: > Jak na razie to mam dwa derenie, ten dziki i ten uszlachcony. I pierwsza > butelka pojedzie do Jerzego. Ale z Boza i Jerzego pomoca rozmnozymy ten > deren ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: "Pod zabloconym kaczorem" (bylo: Piętnuję producentów kurczaków!!! wrrr...)2001-11-20 08:35:32 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson napisala: > Wlasciwie, to i na gruszkach moznaby zrobic nalewke. > likier! likier!!! Moze byc i likier. Po zlaniu "prawdziwej" nalewki, pozostale owocki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: "Pod zabloconym kaczorem" (bylo: Piętnuję producentów kurczaków!!! wrrr...)2001-11-20 08:46:31 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Irek Zablocki napisal: > Deren jadalny (Cornus mas). Jesli masz znajomych w Austrii, to mogliby Ci > przemycic odmiany wielkoowocowe. Moge dac Ci nazwy. To dosyc droga > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kurczak2001-11-20 08:59:07 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Magdalena Bassett napisala: > Jezeli masz wok z pokrywa, to mozesz w nim uwedzic kure, nawet w > mieszkaniu, i sie nie zasmierdzi. Mam, dzięki. Eksperyment wykonam w niedzielę :-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kurczak2001-11-20 09:03:41 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Magdalena Bassett napisala: > W tym roku robie wedzonego (czesciowo) indyka na Thanksgiving, w kominie > wedzarniowym w ogrodzie. Jest to taka metrowa szeroka rura z pokrywka i > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: "Pod zabloconym kaczorem" (bylo: Piętnuję producentów kurczaków!!! wrrr...)2001-11-20 12:30:48 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Krysia Thompson napisala: > >Moze byc i likier. Po zlaniu "prawdziwej" nalewki, pozostale owocki > >zasypuje sie cukrem, co po okolo trzech tygodniach daje likier :-) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zaraz kogoś zabije [OT]2001-11-20 12:34:37 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
i...@y...com napisala: > proponuje wyslanie dobrze opakowanej starej swiezej ryby ^^^^^^^^^^^^^ Sliczne :-))) Przypomnial mi sie znajomy, ktory (w gorach) na pytanie "kto ma ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: prodiż mnie wpienia2001-11-20 13:54:33 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
Lilla napisala: > > Lillu, a jesli Wojtek chce cisnac tym zakalcem? > > ;-)))) > A to jednak Wojtek... no tak, kobieta chyba nie wpadlaby na pomysl > przerobki prodiza ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy to w porzadku? {troszke OT}2001-11-21 08:42:06 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
AgataW napisala: > A czy po 40stce wszystkie urodziny takie stresujące...;) ? > ( He he he...) Niekoniecznie, ma sie prawo do sklerozy, mozna o nich zapomniec ;-) Krycha [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: fasolka po bretońsku...2001-11-21 14:13:13 | Krystyna Chiger inne posty tego autora
"Joanna Duszczyńska" napisala: > > Właśnie się u mnie na kuchni gotuje i znowu robię wam smaka... ;-) > Żadnego wielbiciela fasolki? :-( Całkiem ja lubie, ale za ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia