Szukana fraza: Autor: Maciej Jastrzebski <p...@a...man.lublin.pl>
Znaleziono: 150 wiadomości
2004-09-13 20:51:54 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora
eM <...@...c> wrote: > Z zapartym tchem przeczytalam ta dyskusje. Czy ktos moglby mi podac > zrodla i kierunek do zrodel (Monatowa, Lebkowski, Halbanski i inne, do > ktorych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Smieciowe jedzenie. Troche OT2005-01-31 12:13:58 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora
JerzyN <N0,007,SPAM@megapolis.pl> wrote: > Proszę, przeczytaj zanim zaczniesz sobie dozować w nadmiarze: > http://www.cfsan.fda.gov/~lrd/msg.html No przecież czytałem, i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kotlet pozarski - jak sie robi?2004-09-11 11:11:09 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora
Wladyslaw Los <w...@o...pl> wrote: >> > Prawdziwy koltlet pożarki, a właściwie Pożardskiego, to danie należące >> > do wytwornej kuchni i raczej w ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: sól morska2004-09-13 20:23:51 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora
Aretkka <a...@p...onet.pl> wrote: > Na opakowaniu soli morskiej można przeczytać, że jest lepsza od kamiennej, > ponieważ zawiera więcej biopierwiastków ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [OT] Dlaczego ta grupa wypełniła się OSZOŁOMAMI?2004-09-23 22:55:48 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora
Mabu <m...@n...pl> wrote: < ciach wrzaski> > JESTEM NA TEJ GRUPIE OD KILKU LADNYCH LAT [...] No to już dawno powinieneś wiedzieć, jak reagować na prymitywne ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Strogonoff ( i Wladyslaw ??? )2004-09-25 13:14:36 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora
TomekW <d...@e...net.ae> wrote: >>Dwie szalotki kroisz drobno i szklisz na oliwie Extra Virgin, następnie >>obsmażasz pokrojone na paski 2 cycki kurczęcie i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Maklowicz to matolek2004-10-01 13:24:57 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora
RobertErch <t...@a...net.pl> wrote: > kochani a ja tam twierdze ze to wlasnie jest to czego potrzeba w tv proste > gotowanie jedzenie czasami z tej samej miski itd cholera ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: podpuszczka do mleka2004-10-03 15:17:19 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora
Gusiek <a...@w...onet.pl> wrote: >> to jest do robienia, żeby z twarogu robił się żółty ser. > Nie. > To jest do robienia, żeby z mleka robił się ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: podpuszczka do mleka2004-10-03 18:51:04 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora
Gusiek <a...@w...onet.pl> wrote: > :) > Podpuszczka jest do tego, zeby się szybko zdenaturowało - skoagulowało mleko > i się zrobił ser. Niekoniecznie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: wykwintne sosy do ryby i przepis Gordona :D2004-10-06 14:13:36 | Maciej Jastrzebski inne posty tego autora
> Ostatnio nabylismy babmusowe urzadzenie do gotowania na parze - ryba w ten > sposob przyrzadzona wychodzi super ale poszukuje nowych sosow. DO tej pory > robilam sos bazyliowy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia