Szukana fraza: Autor: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Znaleziono: 2000 wiadomości
2001-02-25 06:37:49 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Kamas <m...@k...net.pl> wrote: > Z zasady omijam z daleka wszelkiego rodzaju McDonaldy, King Burgery, KFC i > inne im podobne, ale tyle na tej grupie jest pytań o kurczaka ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Bob (was: Re: rzezucha)2001-02-26 05:36:30 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Jo'Asia <J...@r...art.pl> wrote: > Gotuje sie wy"uskany ze strąków, ale nie obrany ze skórki (mrożony z > Hortexu wrzucasz po prostu do wrzątku). Wodę solisz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zalewajka, zurek2001-02-26 19:18:16 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
<m...@w...pl> wrote: > > > 1. Czy zurek to to samo co zalewajka? > > Moje podejście do tego tematu wy"oży"am na swojej stronie... zapraszam... > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wołowina i BSE2001-02-27 06:10:14 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Jerzy <0...@m...pl> wrote: > Jest jeden, istotny. Nikt nic nie wie. Dlaczego roślinożerne krowy zapad"y > na BSE po zjedzeniu "samych" siebie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: poncz/sangria2001-02-28 19:38:09 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Ma"aM <m...@d...pl> wrote: > Nazwa to sprawa drugorzędna. W tym przypadku istotna. Nazwa "poncz" pochodzi z Indii i wywodzi sie od sanskryckiego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Flaki wołowe adieu2001-02-28 19:38:10 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
sadyl <s...@p...onet.pl> wrote: > "Aleksander K"osiewicz" wrote: > > > > > miejmy nadzieję, że powstanie podziemie wo"owe, coś jak za ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ocet balsamiczny2001-03-01 05:30:32 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Tomasz Ostrowicz <t...@p...onet.pl> wrote: > > Zgoda, ale tak tani to nie jest z pewnoscia. > Niedawno tez bylem przekonany, ze kupilem ocet Modeny, ale gdy sie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ocet balsamiczny2001-03-01 20:02:10 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Tomasz Ostrowicz <t...@p...onet.pl> wrote: > > Sprawdzilem to, ale firma Ponti miesci sie w miejscowosci Ghemme w > prowincji Novara w regionie Piemont, a Modena ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sos Workestershire2001-03-02 21:20:10 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Grzegorz Nowicki <g...@s...pl> wrote: > Nie wiem czy dobrze podalem nazwe, ae no wlasnie co tojest za sos, jak go > mozna zrobic samemu lub gdzie w np. Lublinie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Kokos2001-03-02 21:34:44 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Danka <d...@z...nl> wrote: > A do czego mozna uzyc mleczko kokosowe? Bo jest tu w sklepie takie cosik w > puszce ( w plynie ) lub w torebce w postaci sproszkowanej ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia