Szukana fraza: Autor: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Znaleziono: 2000 wiadomości
2000-12-22 06:22:00 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Krzysiek <b...@i...com.pl> wrote: > JAK ZWYKLE ZAPOMNIAŁEM O ADRESIE! > > www.restauracja.net.pl > > Krzysiek > > Użytkownik "Magdalena ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czy rosol /wywar/ na miesie jest zdrowy?2001-01-06 08:59:36 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> wrote: > Użytkownik "Magdalena Busk" <m...@h...com> napisa"... > > Czy rosol na miesie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bigosik2001-01-13 08:25:08 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
ostry <o...@e...com.pl> wrote: > > Pisywalem wielokrotnie, napisze raz jeszcze - dodawanie przecieru > > pomidorowego do "bigosu" (bo na miano prawdziwego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bigosik2001-01-13 08:25:09 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
=?iso-8859-2?Q?Bogus=B3aw?= Kempny <k...@s...com.pl> wrote: > A dla mnie golabki bez dobrego sosu pomidorowego to nie golabki. > Wcale nie chodzi o 'zamaskowanie smaku ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Bigosik2001-01-13 08:25:09 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Dariusz K. Ladziak <l...@w...pdi.net> wrote: > On Fri, 12 Jan 2001 16:09:59 +0100, =?iso-8859-2?Q?Bogus=B3aw?= Kempny > <k...@s...com.pl> wrote: > > > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: paella2001-01-19 06:29:01 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Herbatka <b...@d...com.pl> wrote: > >Mozna dostac takie cos, co zastepuje szafran i barwi potrawy na ladny zolty > >kolor. Ja uzywam czegos takiego, co sie nazywa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Langos węgierskie placki2001-01-20 08:48:24 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Jakub Jewula <b...@s...com.pl> wrote: > W jakim naczyniu je smazysz? > Na Wegrzech widzialem jak to robia w naczyniu wielkosc malej wanny ;-) To zapewne w budkach ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Chili2001-02-07 07:59:28 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
Magdalena Gierlotka <m...@c...pl> wrote: >Miecho wrzucam do gara, dosypuje jedna puszke fasolki > czerwonej w sosie cajenne Bonduella (te lubie najbardziej). Dolewam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Czeskie knedle2001-02-09 06:34:30 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
T.A.P. <a...@a...com.pl> wrote: > Zawsze ilekroć jeździmy z mężem do Czech kupujemy większą ilość knedli w > proszku. > Chcia"abym zrobić je sama, ale nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Zaprosilam gosci na sobote2001-02-14 21:05:16 | Wladyslaw Los inne posty tego autora
maua piegowata <m...@b...artcom.pl> wrote: > miodzio! i mozna podac na cieplo lekko podgrzane a i roboty nie za wiele Sluchajcie! Nie ma dobraj kuchni bez wkladu pracy ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia