Szukana fraza: Autor: "Art (Gruby)" <jbcp@(nOSpam)pacbell.net>
Znaleziono: 101 wiadomości
2001-05-17 22:26:34 | Art (Gruby) inne posty tego autora
On Thu, 17 May 2001 22:39:58 +0200, w...@t...com.pl (Wladyslaw Los) wrote: > > >To japonczycy bez chinczykow nie umieliby gotowac? ;-) Kto wie , kto wie... ;-) >> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: czym sie rozni kuchnia chinska od japonskiej?2001-05-17 22:41:30 | Art (Gruby) inne posty tego autora
On Thu, 17 May 2001 23:24:24 +0200, "rena" <r...@a...net.pl> wrote: > >> Jest podobno takie stare powiedzenie, ze chinczyk jak widzi cos do >> jedzenia, to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zurek zagranica - USA2001-05-24 17:45:13 | Art (Gruby) inne posty tego autora
On Fri, 18 May 2001 10:08:47 +0200, "Dana" <d...@n...com.pl> wrote: > > >> On Wed, 16 May 2001 10:21:04 +0200, "Dana" <d...@n...com.pl> ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zurek zagranica - USA2001-05-24 19:00:02 | Art (Gruby) inne posty tego autora
On Thu, 24 May 2001 19:43:03 +0200, "Jerzy" <0...@m...pl> wrote: > >W Kalifornii wystepuje cos co sie nazywa: >Rumex crispus L. - Curly dock >a w PL ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: zurek zagranica - USA2001-05-24 22:58:32 | Art (Gruby) inne posty tego autora
On Thu, 24 May 2001 20:48:49 +0200, "Jerzy" <0...@m...pl> wrote: >> >W Kalifornii wystepuje cos co sie nazywa: >> >Rumex crispus L. - Curly dock ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: Parapetówa2001-05-29 17:43:07 | Art (Gruby) inne posty tego autora
On Mon, 28 May 2001 14:52:18 +0100, Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote: > I teka anpwu duzo, bo to > >K.T. - starannie opakowana Faffa fufu awa ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Troche2001-05-29 17:48:17 | Art (Gruby) inne posty tego autora
On Mon, 28 May 2001 10:19:35 +0200, "Jader" <j...@p...com.pl> wrote: > Troche sie grupa chyba zagalopowala. Nie sadzicie? Otwieram dzisiaj >przegladarke i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Podziekowania2001-05-30 17:08:33 | Art (Gruby) inne posty tego autora
On Wed, 30 May 2001 09:14:00 +0200, w...@t...com.pl (Wladyslaw Los) wrote: >Rozumiem, ze w naszej grupie obowiazuje szlachetny styl "huzia wszyscy >na jednego!" ? > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Miód2001-06-04 20:53:42 | Art (Gruby) inne posty tego autora
On Mon, 4 Jun 2001 16:46:29 +0000 (UTC), Beata Szafranek <b...@c...chem.univ.gda.pl> wrote: >Czesc, > Ma zapach taki sam jaki unosi sie w letnie, upalne >dni nad bialymi ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Miód2001-06-04 21:02:44 | Art (Gruby) inne posty tego autora
On 4 Jun 2001 18:01:01 +0200, <i...@y...com> wrote: > >karzdy pszczelarz dokarmia pszczoly syropem cukrzanym >najpierw wczesna wiosna, gdy jest malo pozytku(kwiecia) i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia