Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: s...@g...com
Znaleziono: 236 wiadomości





Re: Chińskie grzybki..

2015-12-12 06:33:39 | s...@g...com inne posty tego autora

W dniu piątek, 13 listopada 2015 06:59:10 UTC+1 użytkownik bbjk napisał: > > Gdyby ktoś chciał pohodować, tak to wygląda, rzeczywiście, jak trwała od > fryzjera ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: przecier (słoikowy)

2015-12-26 03:18:56 | s...@g...com inne posty tego autora

W dniu czwartek, 24 grudnia 2015 16:06:33 UTC+1 użytkownik yapann napisał: > czy przeciery pomirodowe ze słoiczka możn a wg Was jeść na surowo (bez > podgrzania)? Przecier ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Mleko niepasteryzowane w sklepach

2016-06-26 12:28:08 | s...@g...com inne posty tego autora

Być może takowe niebawem się pojawi. I nie będzie kisło. Przy okazji jak zeznają twórcy nowych technologii, smak oryginalnego mleka "od krowy" będzie przy tym zachowany ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Tatar z kurczaka

2016-07-21 11:23:39 | s...@g...com inne posty tego autora

Próbował ktoś? Ma to sens? [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Banalnie proste do zrobienia, tanie i pyszne !!

2016-09-07 04:46:00 | s...@g...com inne posty tego autora

Chodzi mianowicie o śniadanko.. Lekkie, nabiałowe, pachnąca bułeczka albo dwie,masełko, jajeczko na miękko, szczypiorek .. i aż z samego poranka chce się żyć !! Propozycja do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nie ma już zwykłej soli?

2016-12-24 11:26:53 | s...@g...com inne posty tego autora

W dniu piątek, 16 grudnia 2016 18:21:37 UTC+1 użytkownik Wiesiaczek napisał: > Poszedłem dziś do Tesco po sól i znalazłem chyba kilkanaście rożnych > opakowań, ale żadnej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Peklowana Golonka

2016-12-24 11:56:28 | s...@g...com inne posty tego autora

Golona + NaCl + szczypta K2NO3. Tym ostatnim, należy "szprycować" golonę co wieczór. Aha!! Szprycujemy wywarem z zielem anglielskim,listkiem laurowym i gwoździkami. Ważne ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Nie ma już zwykłej soli?

2016-12-25 08:14:53 | s...@g...com inne posty tego autora

W dniu sobota, 24 grudnia 2016 23:11:24 UTC+1 użytkownik Animka napisał: > Czy to nie sól do moczenia nóg? > Nie. To kwas do nurkowania. [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy jecie Nutelle?

2017-01-14 03:30:26 | s...@g...com inne posty tego autora

W dniu piątek, 13 stycznia 2017 05:02:36 UTC+1 użytkownik Pszemol napisał: > Hejka... kopę lat, grupowicze ;-) > > Zszokowany piszę do Was aby podzielić się traumatyczną ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czy jecie Nutelle?

2017-01-14 14:55:08 | s...@g...com inne posty tego autora

W dniu sobota, 14 stycznia 2017 04:38:18 UTC+1 użytkownik Pszemol napisał: > > A próbowałeś już masło migdałowe? > Albo masło z orzechów nerkowca? > Bo te z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 21 . [ 22 ] . 23 . 24