« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2016-12-24 11:56:28
Temat: Peklowana GolonkaGolona + NaCl + szczypta K2NO3. Tym ostatnim, należy "szprycować" golonę co wieczór.
Aha!! Szprycujemy wywarem z zielem anglielskim,listkiem laurowym i gwoździkami.
Ważne !! To się musi kitrać min. 1 tydzień!! W chłodzie, góra 2 st. Celsjusza.
A dalej, to w/g Waszego uznania... Albo do wędzoka, albo do piekarnika z warzywami i
browarkiem, albo cokolwiek...
A teraz.... Buachacha .....
Jak jakiś pierdolony "uchodźca" to przeczyta, o ile umie czytać, no to mogę mieć
problem. Ksenofob , albo inna ksenonówka jestem...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |