Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Milena" <m...@W...onet.pl>
Znaleziono: 55 wiadomości





Re: Makaron conchiglie, jaki farsz?

2003-10-15 18:22:51 | Milena inne posty tego autora

> 1.pieczarki, cebula, podsmażyć, napełnić makaron,posypać zółtym serem zapiec > 2.brokuły,czosnek śmietana > 3. mięso mielone > > Anet Serdecznie Wam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Tiramisu-jaka śmietana?

2003-10-18 09:17:36 | Milena inne posty tego autora

Witam, mam krótkie pytanie dot. tego, co w tytule. Jakiej śmietany używacie do tego deseru: to ma być ubita kremówka dodana do serka i reszty skadników, czy coś inszego? Będę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tiramisu-jaka śmietana?

2003-10-18 15:16:53 | Milena inne posty tego autora

> W ogole nie dodaje smietany. Do mascarpone dodaje ubite bialka , ktore > dodaja masie puszystosci. A ja mam w przepisie oprócz mascarpone oczywiście, również 25 dkg bitej ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tiramisu-efekt końcowy

2003-10-20 09:42:39 | Milena inne posty tego autora

> Spotkalam sie ze szkola ze do tiramisu sam serek powinien wystarczyc i nie > dodaje sie zadnej smietany. No ale nie bede o to kruszyc kopii ;) Mascarpone > sam w sobie jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tiramisu-efekt końcowy

2003-10-20 10:01:46 | Milena inne posty tego autora

Zapomniałam dodać, że 3 szkl. kawy to za dużo nawet na te 30 biszkoptów. Starczy 2-2,5 szkl. Milena -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Do Krakusów-Chimera

2003-10-21 15:54:02 | Milena inne posty tego autora

Pewnie wiele osób z Krakowa (i nie tylko) próbowało sałatek z Chimery. Mam pytanie dot. sosów,którymi te sałatki się polewa. Czy ci, którzy próbowali je mają może przepisy ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

[trochę OT] Waga kuchenna

2003-10-24 09:34:39 | Milena inne posty tego autora

Chciałabym sobie sprezentować wagę kuchenną i mam dylemat jaką wybrać. Skłaniam się ku takiej, która gabarytowo jest największa ze wszystkich mi znanych: prostokątna, z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Robot kuchenny

2003-10-24 09:39:51 | Milena inne posty tego autora

> Ciasto > na pizze teraz robie doslownie w 10 sek  robi sie puszyte i miekkie > a jakie ciasto lepsze niz Pizzahut mmmm. > Robienie nalesników to teraz tylko 2sek  wkladam ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Pizza

2003-10-24 11:40:57 | Milena inne posty tego autora

> Witaj, oo jestem tu nowy i już jestem przydatny hehe ;) > > przepis na ciasto wziąłem z przepisów tego Siemensa choć pewnie > jest tradycyjny. > > 500g maki > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chleb - co robie zle?:/

2003-10-27 12:52:25 | Milena inne posty tego autora

> Ten chleb bardzo rosnie, i dlatego nie ruszam foremki po wyrosnieciu, > zeby nie klapl. MB A w jak dużej foremce go robicie? To idzie na dwie porcje? Milena -- Wysłano ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 4 . [ 5 ] . 6