Szukana fraza: Autor: sadyl <s...@p...onet.pl>
Znaleziono: 1539 wiadomości
2001-02-16 12:17:43 | sadyl inne posty tego autora
Ana wrote: > > Tak naprawdę po polsku to nazywa się "smaczliwka wdzięczliwa" (niezwykle > wdzięcznie, prawda?) ta.. - ciekawe ile bab w sklepie będzie wiedzieć ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
wszystko już było [Re: dziwne bóle po chińszczyźnie]2001-02-16 12:33:32 | sadyl inne posty tego autora
Agnieszka Litwin wrote: > Jakbysmy tak wszystkiego zaczeli szukac w > archiwum to grupa juz przestala by istniec bo zapewne wszystko juz w > arcgiwum da sie znalezc. A pozatym ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kabaczek, patison i cukinia-to to samo?2001-02-19 13:26:35 | sadyl inne posty tego autora
Klient - rzeczoznawcyap - info wrote: > Sprawdziłam dokładnie, na listę zapisałam się 19.01.2001 > o godzinie 11.59 AM. Pierwszy post wysłałam 19.01.2001 o > godzinie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jaki mikser-robot?2001-02-19 13:35:28 | sadyl inne posty tego autora
Joanna Wysocka wrote: > > Chcialabym kupic jeden, ale taki który miałby funkcje do szatkowania > kapusty!!! (drobno na surówke) oraz moglby trzec ziemniaki na placki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Wolowina itd2001-02-20 10:35:22 | sadyl inne posty tego autora
batory wrote: > > [...] jednym gramem przerobionego na żelatynę chorego mózgu > > można by zarazić 10 mln (!) osób. > > > Teoretycznie tak, a praktycznie to ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: kabaczek, patison i cukinia-to to samo?2001-02-21 10:44:28 | sadyl inne posty tego autora
"Justyna Nieć" wrote: > > > ps nie pamiętam do jakiej rodziny warzyn należy patison ale do > poniedziałku > > sprawdzę > > > > pozdrawiam ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: paczki - przepis mojej mamy2001-02-21 10:51:49 | sadyl inne posty tego autora
"Justyna Nieć" wrote: <ciach długi cytat> > > Uwazam że ten przepis jest troche skomplikowany i zawiera zbyt dyzo > zbednych składników uważam, że ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Odp: jak zrobic bigos !!!2001-02-21 10:58:35 | sadyl inne posty tego autora
"Pan Stanisław" wrote: > To bardzo pracochłonne i drogie (daje się nie > okrawki, lecz najlepsze kawałki mięsiwa - jak u Mickiewicza), Do normalnego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Dietetyczne lekkostrawne...2001-02-21 11:31:31 | sadyl inne posty tego autora
"Monika Bacińska-Wojewódka" wrote: > Ogolnie lekkostrawna i odchudzajaca (ma infekcje przewodu pokarmowego > Helicobacter). > Zadnych smazonych, panierowanych ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Carpaccio2001-02-22 10:32:11 | sadyl inne posty tego autora
Danka wrote: > > Aleksander, ile to juz razy byles proszony, abys jakos odznaczal swoje > wiadomosci od innych? Czy faktycznie jest to tak trudne, napisac cos albo > nad albo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia