Szukana fraza: Autor: czeremcha <1...@g...com>
Znaleziono: 762 wiadomości
2012-09-21 14:08:02 | czeremcha inne posty tego autora
Ciasta piekę na maśle. Smażenie - duszenie - tu na mnie działają dokładnie te same mechanizmy co na ciebie. Tzn. kampania - długotrwała - przeciw używaniu masła do w/w zadań ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?2012-09-22 09:10:08 | czeremcha inne posty tego autora
Zaraz zaraz... Wydaje mi się, że nastąpiło poplątanie z pomieszaniem. _Ser smażony_ robi się z twarogu, _ser topiony_ - z serów żółtych. Str.233 ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [prasa] Margaryny2012-09-22 09:17:41 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu piątek, 21 września 2012 22:20:44 UTC+2 użytkownik (Nieznane) napisał: > Może Ci się to nie spodobać, ale mam sposób na twarde masło. Twój sposób może jest i dobry, ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [prasa] Margaryny2012-09-22 09:18:39 | czeremcha inne posty tego autora
Zawsze mam ze dwie kostki zamrożone - ale tylko do pieczenia ciast. Ania [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?2012-09-22 12:37:40 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu piątek, 21 września 2012 21:05:09 UTC+2 użytkownik medea napisał: > I z czegoś takiego też udałby się sos serowy? Nie uda się - chociażby ze względu na zawartość ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [prasa] Margaryny2012-09-22 12:41:30 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu sobota, 22 września 2012 12:46:48 UTC+2 użytkownik Stefan napisał: > Użytkownik "medea" <x...@p...fm> napisał w wiadomości > Mąż smaruje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [prasa] Margaryny2012-09-22 12:42:40 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu sobota, 22 września 2012 12:39:56 UTC+2 użytkownik Qrczak napisał: > Takie mogę jeść nawet samo, bez dodatków. No i właśnie tu wracamy do kwestii smaku. Bo skoro jesz ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: [prasa] Margaryny2012-09-22 12:43:25 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu sobota, 22 września 2012 13:50:55 UTC+2 użytkownik Ikselka napisał: > Poza tym u nas ono tak szybko znika U nas właśnie - nie... Ania [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Skrobia2012-09-22 19:41:10 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu sobota, 22 września 2012 20:03:14 UTC+2 użytkownik Qrczak napisał: > Musi mistrz być coś... Też obstawiam jego niedouczenie w pewnych dziedzinach... Ania [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Skrobia2012-09-22 19:42:17 | czeremcha inne posty tego autora
W dniu sobota, 22 września 2012 20:25:56 UTC+2 użytkownik medea napisał: > Może różnica w producencie? Jeden nazywa tak, drugi inaczej. I inaczej > wycenia. ;) Ale to to samo ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia