Szukana fraza: Autor: Slavek <s...@u...net>
Znaleziono: 193 wiadomości
2000-04-28 12:54:16 | Slavek inne posty tego autora
Czy wiecie, ze szparagi : 1/ gotuje sie w peczkach, 2/ w wodzie lekko ocukrzonej, anie solonej, 3/ w specjalnych bardzo wysokich a waskich garnkach, w pozycji pionowej (kwiatem do gory) ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Swieto Pracy - 1 Maja2000-05-01 12:52:31 | Slavek inne posty tego autora
Odrazu widac, ze "1 MAJA", cisza, spokoj, nic sie nie dzieje. A pochody pewnie jeszcze ida. Swieto Pracy nastroilo mnie troche retrospekcyjnie: Sprzedawane bolki i serdelki i ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gotowanie na parze2000-05-03 12:40:53 | Slavek inne posty tego autora
"Ewa T." wrote: > Part 1.1 Type: Plain Text (text/plain) > Encoding: quoted-printable Kluchy na parze? Czy to dla Ciebie dieta? Slav [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: przepis na tzatziki2000-05-03 12:45:36 | Slavek inne posty tego autora
Ja bym sie podpisal tylko pod tym przepisem: http://soar.Berkeley.EDU/recipes/dips-spreads /recipe 405.rec Slav [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Chłodnik - jak robicie?2000-05-04 19:31:03 | Slavek inne posty tego autora
Ana wrote: > Bo ja tak: > Mieszam > odmianę ... > Jakaś propozycja ? > Ania K. Sprobuj z dobrego zsiadlego mleka w miejsce jogurtu. Dodaj duzo....... kopru siekanego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: szynka w galarecie2000-05-05 13:13:51 | Slavek inne posty tego autora
Ewka wrote: > Witam ! > Z okazji przyjęcia komunijnego chciałam podać ruloniki z szynki w galarecie, > w szynce powinno być nadzienie - chyba chrzanowe. Niestety nie mam > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Folia aluminiowa - pytanie2000-05-05 13:49:35 | Slavek inne posty tego autora
Jesli blyszczacza strona na zewnatrz to cieplo bedzie odbijane i potrawa bedzie sie bardzo powoli piekla, natomiast matowa strona na zewnatrz, pozwoli na przenikanie ciepla do potrawy. A ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: krokiety2000-05-05 13:24:42 | Slavek inne posty tego autora
Ewka wrote: > I jaki farsz polecacie do barszczyku czerwonego. > > Ewa Z gotowanej wolowinki z grzybami i cebulka. Slav [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Tutaj wszyscy zdrowi?2000-05-05 13:26:35 | Slavek inne posty tego autora
Bogusz wrote: > Kolejny post typu "jak dostaniecie list z tematem ..." > Rece opadaja... > Pani Efko nie powinna pani rozsylac nie potwierdzonych informacji bo to > ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pomocy, do czego uzyc Kummel / Cumin ?2000-05-05 13:58:22 | Slavek inne posty tego autora
Poza anyzkiem, KUMIN lub kminek indyjski jest najbardziej nienawidzona przezemnie przyprawa. Slav [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia