Szukana fraza: Autor: "bebekot" <b...@v...pl>
Znaleziono: 115 wiadomości
2005-09-03 06:11:03 | bebekot inne posty tego autora
W TINIE ostatnio (nie wiem może jest jeszcze w kiosku do kupienia) jest kilka bardzo dobrych przepisów z wykorzystaniem pomidorów. Już wyprobowałam - bardzo smaczne i lekkie. Nie są ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
ciastka na skwarkach od smalcu2005-09-03 06:21:47 | bebekot inne posty tego autora
Znam osobę, która podobno takie ciastka robi. Nie chce jednak powiedziec jak, bo twierdzi, że wszystko robi na oko. Wczoraj wytapiałam smalec no i pozostały mi skwarki. Czy ktoś ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciastka na skwarkach od smalcu2005-09-03 18:58:00 | bebekot inne posty tego autora
Bardzo, bardzo dziękuję. pozdrawiam bebekot -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: mieso mielone2005-09-06 06:33:19 | bebekot inne posty tego autora
> Od niedawna jestem szczesliwa posiadaczka maszynki elekrycznej do mielenia > miesa i tak sie zastanawiam co oprocz: kotletow mielonych,czy golabkow hmm > mozna jeszce z takiego ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Gospodynie domowe2005-09-09 13:47:09 | bebekot inne posty tego autora
> Należy mieć nadzieję że w młodszym pokoleniu będzie się to zmieniać. > > Pozdrawiam Zbyszek > > Niekoniecznie. Znam wiele młodych kobiet, u których nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: tort sachera-czy jest dobry?2005-10-04 08:24:08 | bebekot inne posty tego autora
> Ale nie był to tort Sachera, więc o czym mowa. No właśnie zaznaczyłam, ze tylko góra tego tortu była tortem Sachera a reszta nie. > Bez przesady. Wcale nie jest taki ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Jak sie robi PYZY ?2005-11-15 18:38:05 | bebekot inne posty tego autora
> musze zrobic pyzy ale nie wiem jak ???? RATUJCIE !!!! bo mnie zona > zabije...mam tylko 3 dni ;( najzwyklejsze z farszem miesnym > pozdro > > Podam Ci przepis na ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Babka luksusowa- czy ktoś już ją robił?2005-11-25 11:33:12 | bebekot inne posty tego autora
No nic. Jak nikt nie robił to ja się zabieram za robote. Najwyżej nie będzie nam smakować. Zobaczymy. Mam nadzieje tylko, że nie będzie sucha bebekot -- Wysłano z serwisu ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Babka luksusowa- czy ktoś już ją robił?2005-11-26 14:22:35 | bebekot inne posty tego autora
> A czemuż to bałaś się tylu jaj? Ostatnio poczytywuję "Kucharkę litewską" i > tam są babki, na które się daje na trzy szklanki mąki trzy szklanki żółtek ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: ciasto czekladowe2005-11-28 09:01:19 | bebekot inne posty tego autora
> Ja przez dlugi czas pieklam wszystko ze sprezentowanej "wiejskiej" maki > otrzymanej w wielkim worze, nie mam pojecia jakiego typu, sprawdzala sie > dobrze do ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia