Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "waldek" <A...@o...pl>
Znaleziono: 298 wiadomości





Re: co z czystego spirytusu?

2004-12-08 05:05:49 | waldek inne posty tego autora

Edward Kniażycki wrote: > piotr napisał(a) : > [...] >> Wanienka do masażu stóp pewnie się nie nada? > Zanurzenie stóp w takiej wanience spowodowałoby martwicę ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepis na ser zolty domowy - obiecalem.

2004-12-08 05:08:22 | waldek inne posty tego autora

Pawel wrote: > bez sody wyszlo mi dokladnie to samo. === To po co ta soda? waldek === [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Czym zastąpić amoniak

2004-12-16 21:56:09 | waldek inne posty tego autora

JerzyN wrote: > Użytkownik "Jini" <j...@i...pl> >> do kupienia w Kauflandzie /sama kupowałam/ [...] > > Amoniak w postaci gazowej? > W proszku a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: zatrute karpie (cd)...

2004-12-16 22:15:51 | waldek inne posty tego autora

Roman wrote: > Wracając do tematu karpi. > Macie tu trolle i inne niedowiarki linka i sobie poczytajcie: > http://dzis.dziennik.krakow.pl/?2004/12.13/Ma gazyn/1 1/11.html > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

piermieni

2004-12-26 17:30:07 | waldek inne posty tego autora

=== Jak i z czego to się robi? Czy to coś w rodzaju kołdunów? waldek === [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pielmieni /syberyjskie, moskiewskie, i tak dalej/

2004-12-27 11:23:05 | waldek inne posty tego autora

cysorz wrote: > nadzienie - surowe mięso mielone, najl. mieszane: baran z wieprzem, > lub wół z baranem. gotowane. podawane albo w rosole /w którym sie > gotowały/, albo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: kotlet po kowalsku

2004-12-28 23:26:30 | waldek inne posty tego autora

Mariola wrote: > Ułożyć na blaszce, posypać po > wierzchu przyprawą curry (dość obficie , bo to wlasnie ta przyprawa > nadaje kotletom charakteru) Następnie posypac grubo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Pieczenie i kapusta

2004-12-28 23:36:21 | waldek inne posty tego autora

=== Na placach, bazarach, w halach są właśnie wyprzedawane ostatnie resztki tegorocznej żurawiny i borówki. Kto się nie załapie będzie doprawiał pieczenie tymi w słoiczkach, ale ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: co do ginu z tonikiem?

2004-12-29 15:57:09 | waldek inne posty tego autora

=== Piękna Gina, w której się utonie bez opamiętania. Stąd nazwa tego specjału. :-) waldek === [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: wałek do ciasta

2004-12-29 16:02:11 | waldek inne posty tego autora

Gosia wrote: > Czy możecie mi doradzić jaki wałek jest lepszy: drewniany czy > plastikowy. === Jak poszukasz, to znajdziesz wałek wąski, o szerokości ok. 10cm. Jest to typowo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 19 . [ 20 ] . 21 ... 30