Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: Konrad Kosmowski <k...@k...net>
Znaleziono: 710 wiadomości





Re: Kuchenka mikrofalowa

2007-01-11 15:45:59 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** dippi wrote: > Wykorzystując mikrofalówkę raczej używałabym jej do podstawowych > rzeczy jak podgrzewanie czy rozmrażanie, Do tego się nadaje doskonale. > albo ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chińszczyzna - na prośbę miłej Gosi Plitnik

2007-01-14 21:41:59 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** ikselka wrote: > 1 podwójna pierś kurczaka Podwójne piersi? :> (...) > woda lub lepiej wódka - 50 ml Po co ta wódka?? > olej do smażenia > przyprawa ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chińszczyznapro

2007-01-14 22:05:31 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** ikselka wrote: > Od razu widzę, że nie znasz zasad przyrządzania potraw w chińskiej > kuchni: wódka to konieczny składnik zmiękczający (wraz z sosem > sojowym) do ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chińszczyzna - na prośbę miłej Gosi Plitnik

2007-01-14 22:16:34 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** ikselka wrote: >> Pół kurczaka mi mało... > Bo tu nie mięso w roli głównej. To jest naprawdę dużo dobrego > jedzonka, wliczając w to ryż. > Napraaawdę :-) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chińszczyznapro

2007-01-14 22:27:12 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** ikselka wrote: >> Jeżeli już to wino ryżowe do gotowania (w tej konfiguracji) i ono >> drobiu raczej nie "zmiękcza" tylko daje specyficzny aromat, do bólu ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chińszczyznapro

2007-01-14 22:29:31 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** RobiZ wrote: > Jakoś Knorra, Wegety i innych typowo chińskich przypraw nie widziałem > w programach Nancy Lam w Kuchnia.tv. Nancy dodaje do kurczaka sos > ostrygowy i/lub ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tosty

2007-01-14 22:32:20 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** Hautameki wrote: > Czy macie jakiś pomysł na konsumpcę tostów oprócz maczania w jajku > na miękko, z jajecznicą, a dokładnie pod ;-) lub spożywanych z > klasycznymi ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chińszczyznapro

2007-01-14 22:35:33 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** ikselka wrote: >> Sorry ale pierdolisz po prostu > Bye. Hah. Wiedziałem, że nie skumasz. http://en.wikipedia.org/wiki/Doublet_(linguis tics) No ale czego się można ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Tosty

2007-01-14 22:42:30 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** czeremcha wrote: >> /.../ ciemne pieczywo typu sandwitch > Piaskowa czarownica? A ja do tej pory tylko o pisakowym dziadku > słyszałam... Albo czarownica z piasku. ;) ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Chińszczyznapro

2007-01-14 22:44:18 | Konrad Kosmowski inne posty tego autora

** ikselka wrote: >>>> Sorry ale pierdolisz po prostu >>> Bye. >> Hah. Wiedziałem, że nie skumasz. > Wyjaśnię Ci: nie nawykłam do tego języka, a ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 50 ... 58 . [ 59 ] . 60 ... 70 ... 71