Szukana fraza: Autor: "Waldek" <x...@o...pl>
Znaleziono: 1424 wiadomości
2005-09-12 20:28:01 | waldek inne posty tego autora
=== Chyba ty sam najlepiej wiesz, gdzie był, gdyż podobnie, jak w zeszłym roku obydwaj byliście nieobecni dokładnie w tym samym okresie. Chyba śledziłeś Władysława. waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Mleko jeszcze raz!2005-09-28 21:36:31 | waldek inne posty tego autora
Grzegorz Janoszka wrote: > Nie rozumiem dlaczego > to samo mleko w kartonie jest cacy, a w woreczku jest fuj. === Producenci już dawno zauważyli, że tzw. masowy klient kupuje ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Pomidor "Lima"2005-09-28 21:43:39 | waldek inne posty tego autora
Maciej L. wrote: > Potem przetrzec przez sito === Moja kobita nie bawi się w takie niuanse - miksuje wszystko na gładko, z pestkami i skórami - wychodzi takie jak powinno, tzn ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: parowki...2005-10-06 17:38:01 | waldek inne posty tego autora
Lia wrote: > miedzy 30 a 40 zł za kilogram. === Aż mnie zatkało. Za te pieniądze można kupić superkiełbasę lub prawdziwą szynkę. waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: gruszki2005-10-10 23:19:58 | waldek inne posty tego autora
Wojtas wrote: > poratujcie jakims przepisem na gruszki..żeby w zimie mozna bylo zjeść > z nimi nalesniczki, jakieś ciasto lub napić się kompotu === Nie znam żadnego, ale ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: SaÂłatka owocowa2005-10-10 23:21:29 | waldek inne posty tego autora
Krysia Thompson wrote: > tez nienormalna jestem === Ha! :-) waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: Sałatka owocowa2005-10-10 23:22:41 | waldek inne posty tego autora
Ewa (siostra Ani) N. wrote: > hein === Was ist das? waldek === [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pomidorowy przecier - pasteryzacja2005-10-10 23:26:40 | waldek inne posty tego autora
Megi wrote: > Ja kroję pomidory na drobno i gotuję w garczku aż się :"rozwalą", > następnie przecieram je przez druszlak === http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=11623 Nie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: pomidorowy przecier - pasteryzacja2005-10-10 23:38:44 | waldek inne posty tego autora
Kris wrote: > Dokładnie- musisz go najpierw zagotować, żeby wybić bakerie w nim > zawarte.. === Bruuuum... Nie chcę być niegrzeczny, ale to, co napisałaś, to brednie ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia
Re: co to za grzyby?2005-10-10 23:47:12 | waldek inne posty tego autora
Wladyslaw Los wrote: > Jak ponoć jadalne, to można z nich zrobić jakąś potrawę. === Władysławie. Jak zwykle celnie strzelasz. Moje uznanie. Tyle, że na tej grupie nikt takich ... [ więcej ]
Grupa : pl.rec.kuchnia