Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Dariusz K. Ładziak" <d...@n...pl>
Znaleziono: 376 wiadomości





Re: Jaka sól?

2011-05-09 19:55:37 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik Ikselka napisał: > http://www.federacja-konsumentow.org.pl/story .php?st ory=35 > "E 620 Kwas glutaminowy > Syntetyczna, otrzymywana metodą fermentacji ... [ więcej ]

Grupa : pl.misc.dieta

Re: Jaka sól?

2011-05-09 19:55:37 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik Ikselka napisał: > http://www.federacja-konsumentow.org.pl/story .php?st ory=35 > "E 620 Kwas glutaminowy > Syntetyczna, otrzymywana metodą fermentacji ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Noże ceramiczne.

2011-05-16 01:17:41 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik pwz napisał: > W dniu 2011-05-13 15:42, Ikselka pisze: >> Był wątek o patelniach ceramicznych, a noże - jak sie sprawują? Te takie >> kolorowe, jakby z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dlaczego woda kipi?

2011-05-16 19:25:02 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik Grzegorz Prędki napisał: > Witam > Sporadycznie zdarza mi sie, ze po wrzuceniu lyzeczki soli do wrzatku > zaczyna on bardzo mocno kipiec i wylewac sie z garnka ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Noże ceramiczne.

2011-05-16 19:32:40 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik Waldemar Krzok napisał: > Henry(k) wrote: > >> Dnia Mon, 16 May 2011 08:09:03 +0200, Waldemar Krzok napisał(a): >> >>>> Nie licz na to ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Szparagi

2011-05-20 22:31:29 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik Waldemar Krzok napisał: > Am 19.05.2011 12:36, schrieb medea: >> Czy sposób przygotowywania szparagów wpływa na ich łykowatość, czy owa >> zależy tylko i ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dlaczego woda kipi?

2011-05-28 11:11:18 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik Witek napisał: > Substancje chemiczne moga wystepować w poszczególnych stanach skupienia, > więz takie H2O może być ciałem stałym (nazwa potoczna - lód), cieczą ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Wątróbki z dorsza.

2011-06-16 19:53:36 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik Ikselka napisał: > Dnia Wed, 15 Jun 2011 17:06:14 +0200, Ikselka napisał(a): > >> "Działam" teraz te wątróbki. > > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zasada?

2011-07-06 23:28:29 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik Ikselka napisał: > Dnia Wed, 06 Jul 2011 15:00:27 +0200, Aicha napisał(a): > >> W dniu 2011-07-06 14:55, Ikselka pisze: >> >>>>> Czy jest ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Zasada?

2011-07-06 23:36:17 | Dariusz K. Ładziak inne posty tego autora

Użytkownik Stokrotka napisał: > > >> Mamy w kuchni do dyspozycji różne kwasy, więc gdy chcemy dokwasić >> potrawę to nie ma problemu. A co w przypadku przeciwnym ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 ... 10 ... 19 . [ 20 ] . 21 ... 30 ... 38