Strona główna Grupy Wyniki wyszukiwania

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wyniki wyszukiwania

Szukana fraza: Autor: "Artur Z" <a...@i...pl>
Znaleziono: 72 wiadomości





Re: jaka lodowka?

2003-08-18 09:41:33 | Artur Z inne posty tego autora

a skad mam wiedziec ktora bedzie bezszronowa? :) > Lodówki bezszronowe schładzane są poprzez nadmuch zimnego powietrza (klimatyzacja),podczas gdy pozostałe grawitacyjnie. Nadmuch ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: łosoś - cały 3kg- jak?

2003-08-30 11:29:36 | Artur Z inne posty tego autora

> Pomysł super, tylko ten drań za nic nie chciał się zmieścić w brytfance.. > Zawsze mozna go chyba troche wygiąć...niteczką ogonek z pyskiem(na ząbek) mozna połączyć ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Przepisy na drinki z alkoholem

2003-08-30 11:51:35 | Artur Z inne posty tego autora

> Wszystkie oryginalnie bazują na syropach Monin, ale pewnie można też > użyć innych (choć za te inne już nie mogę gwaratwować - z Moninami sa > super!) > [CIACH] ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Faszerowana papryka - pytanie techniczne

2003-08-30 12:01:40 | Artur Z inne posty tego autora

> Wlasnie biore sie za robienie faszerowanej papryki. Chce ja zrobic z > farszem miesno - pieczarkowym. W zwiazku z tym mam pytania (dwa): > 1. czy lepiej jezeli mieso bedzie ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Jak dlugo mozna trzymac surowe mieso w lodowce?

2003-09-02 07:15:19 | Artur Z inne posty tego autora

Jak swieze to w komorze"0" wytrzyma i 4-6 dni. Jak posolone moze ustac jeszcze dluzej.Jak nie bedziesz otwieral lodowki 10 dni:) Wiele zmiennych .. -- Pozdrawiam Artur Z [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Piec pod przykryciem czy nie?

2003-09-10 15:24:24 | Artur Z inne posty tego autora

>żadne obsmażanie nie daje nic, i nie zamyka por mięsa. > DOpiero, co mnie zdziwiło i zadziwiło, i zaskoczyło - użył specpalnika na > gaz, takiego ołóweczka... Oj ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: jak obrac papryke?

2003-10-19 09:27:51 | Artur Z inne posty tego autora

Po kilku minutach gdy na papryce > wystapia czarne placki tu i owdzie, wyjac z pieca, przykryc folia, zeby > sie zaparzyla. Gdy ostygnie, skora zejdzie latwo razem z przypalonymi > ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: drink z limonek?

2003-10-19 09:36:20 | Artur Z inne posty tego autora

> kochani - jak sie nazywa ten drink: limonki+cukier puder+kruszony > lod+duuuuzo wódki??? > Generalnie takie drinki nazywaja sie Sour i mozna je robic z roznymi alkoholami(z ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: Dlaczego bita śmietana się zwarzyła?

2003-10-19 12:06:02 | Artur Z inne posty tego autora

> Cześć! Zważyła mi się bita śmietana. Ubiłam ją mikserem - stopień ubicia > odbiegał od ideału, jakaś dziwna była od początku (Piątnica 36%). Tez chcialem kiedys ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

Re: pytanie o "konsystencje" rekina...chyba...

2003-12-01 14:44:34 | Artur Z inne posty tego autora

> Czy rekin jest "z natury" taki wodnisty? A moze sprzedano mi cos > podejrzanego? No bo za 9.90? To dorsz kosztuje 14 zl... > Sama dalas odpowiedz na temat charakteru ... [ więcej ]

Grupa : pl.rec.kuchnia

strony : 1 . 2 . [ 3 ] . 4 ... 8