Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia A co do Sajgonek

Grupy

Szukaj w grupach

 

A co do Sajgonek

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-01-13 06:56:58

Temat: A co do Sajgonek
Od: "Gocha" <m...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam

Jak w tytule, ponieważ wydaje mi się, że samymi Sajgonkami się nie najemy. A
jak byście mieli przygotować jeszcze zupę to jaką co by pasowała do
Sajgonek.

Pozdrowienia
Gocha


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-01-13 08:01:34

Temat: Re: A co do Sajgonek
Od: "walkie!" <w...@w...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

Gocha wrote:
> Witam
>
> Jak w tytule, ponieważ wydaje mi się, że samymi Sajgonkami się nie najemy. A
> jak byście mieli przygotować jeszcze zupę to jaką co by pasowała do
> Sajgonek.
>
> Pozdrowienia
> Gocha
>
>
rosolek z makaronem chinskim, doprawiony trawa cytrynowa albo jak ktos
nie ma (trudno dostepne i dosc drogie) to ociupina kwasku cytrynowego
plus podsmazona na chrupiaca marchewka

--
===========================
/ walkie-talkie! GG:411958 \
/ w...@w...net.pl \
/ \
/ Nawet ząb bywa wstawiony! \
===========================

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Gdzie można dostać barwniki spożywcze?
Jakie masło do kremów
twaróg - patent Ewy N. - gdzie?
Wrocław - olej orzechowy
kolorowy makaron

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »