Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia A propos "Piegusa"

Grupy

Szukaj w grupach

 

A propos "Piegusa"

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-11-06 13:37:23

Temat: A propos "Piegusa"
Od: "Basia Kulesz" <b...@z...polsl.gliwice.pl> szukaj wiadomości tego autora

Jakaś miła osoba podawała tu kiedyś przepis na ciasto "Piegus". Ciasto się
udało, roboty bardzo mało i tak mało, że nawet laik kulinarny, czyli ja,
sobie poradził. Ale mam pytania/wątpliwośći:
1) Czy to musi by ć mała blacha, a nie może być np. forma "babkowa"?
2) ile należało dać tych bakalii, wrzuciłąm parę moreli suszonych
posiekanych i pół szklanki migdałów i jakby trochę mało?

Pozdrawiam, najedzona Basia.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

srebrna lodówa (uwaga: AGD)
Kuchenka mikrofalowa
Prośba o...
Czy "kucharze" :) tez graja w gry komputerowe?
!!Ciasta!!

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »