« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-09-10 08:16:37
Temat: A seler naciowy ?Co z niego można? Kiedyś jadłam świetną sałatkę w barze Baccara w Caerfurze.
A moze coś jeszcze?
Halszka
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-09-10 08:46:20
Temat: Re: A seler naciowy ?
Użytkownik "Halszka " <h...@N...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:alk9p5$mo2$1@news.gazeta.pl...
> Co z niego można? Kiedyś jadłam świetną sałatkę w barze Baccara w
Caerfurze.
> A moze coś jeszcze?
Ja zawsze daję do chińszczyzny.
Np. mięso, grzyby mun, papryka, marchewka, seler naciowy, por. Do tego
oczywiście przyprawa chińska "5 smaków" + sos sojowy wymieszany z mąką
ziemniaczana i wodą (wychodzi gęsty sos). Polecam.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-10 17:38:18
Temat: Re: A seler naciowy ?On Tue, 10 Sep 2002 08:16:37 +0000 (UTC), "Halszka "
<h...@N...gazeta.pl> wrote:
>Co z niego można? Kiedyś jadłam świetną sałatkę w barze Baccara w Caerfurze.
>A moze coś jeszcze?
>Halszka
Bloody Mary...
.-)))
Art.(Gruby).
El Commandante.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |