Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Baranek i sos tatarski

Grupy

Szukaj w grupach

 

Baranek i sos tatarski

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-04-03 10:39:34

Temat: Baranek i sos tatarski
Od: <d...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam poswiątecznie. Byłam w Poznaniu, jadłam bardzo dobry sos tatarski firmy
PEGAZ ( nie mam pojecia gdzie go kupić);prawie tak dobry jak tatarska omaczka.
No i widziałam nawystawie drewniane foremki do robienia baranków z masla na
Wielkanoc, takie na pół kostki masła.
Herbatko! Taka miałam nadzieję.. niestety; usadzili za rodzinnym stołwem i tak
przez 48 godzin.... ( plus kolacja w sobote i sniadanie we wtorek...).
Pozdrawiam dietetycznie Qd

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

JAk robicie baklazany???
ciasto "cycki Murzynki"(P)
Spotkanie w Warszawie - (znowu ja ...) OT (pasjonujące) i LO (lektura obowiązkowa)
uczta z woka?
Suche i twarde ciasta

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »