Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Biały ser

Grupy

Szukaj w grupach

 

Biały ser

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-03-09 12:04:50

Temat: Biały ser
Od: Kinga 'Słowotok' Macyszyn <k...@b...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

Ostatnio mam same proste (niby) pytania.
No to, czy ktoś mi powie: ile dni ważności ma biały ser.
Taki na wagę.


Zastanowiło mnie to, bo ostatnio kupiłam kostkę zawiniętą w papierek (takie
standardowe 200-250 g), następnie zapakowaną próżniowo i jej termin ważności
wynosił tydzień.

A co jeśli kupić "otwarty" ser? Ile może stać bezkarnie w lodówce?

--
pozdrawia KingAM

"Zapierdzielasz na wysokich obrotach żeby na butelczynę chleba zarobić,
to potem się tak dzieje" [Gajowy Marucha]

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Ameryki moze nie odkrylam...
Jaka patelnia ?
Razowy a pełnoziarnisty ?
chicken biryani
ziemniaczki w piekarniku szybka przekaska

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »