| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-02-27 16:00:32
Temat: Bread - In EnglishHi,
I am looking for a recipe for everyday "chleb zytny". If you can help,
please post it.
Tamara
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-02-27 17:04:14
Temat: Re: Bread - In English> I am looking for a recipe for everyday "chleb zytny". If you can help,
> please post it.
Only in Polish,
http://www.biznet1.com/cooking/silesian/352.htm
Best regards,
PS
(Magda, help pls.)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-27 17:39:09
Temat: Re: Bread - In EnglishMagda,
I'm looking more for a recipe that a bakery would use. Thanks for your
help.
Tamara
P.S. I can read Polish, I just cannot write in Polish.
"Jerzy" <0...@m...pl> wrote in message
news:a5j376$oi5$1@sunsite.icm.edu.pl...
> > I am looking for a recipe for everyday "chleb zytny". If you can help,
> > please post it.
> Only in Polish,
> http://www.biznet1.com/cooking/silesian/352.htm
> Best regards,
> PS
> (Magda, help pls.)
>
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-27 18:25:21
Temat: Re: Bread - In English> I'm Jerzy ;-)))
Ale sie wdzieczy...)
I jaki pomocny...)))
m-gosia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-27 18:30:04
Temat: Re: Bread - In English> Magda,
I'm Jerzy ;-)))
Magda is our "helper" in translating into english.
If I remember, I think so, she has recipe for this bread.
> I'm looking more for a recipe that a bakery would use. Thanks for your
> help.
See:
http://www.art.most.org.pl/LaBestia/No5c.html
Coraz więcej gospodyń wiejskich na Podlasiu wypieka chleb. Skłania je do
tego nie tyle umiłowanie smaku domowego pieczywa i tradycja, ile bieda...
Bez omasty: http://www.tygodnik.siedlce.com/m47.html
http://www.uldo.pl/magnus.htm
http://www.piekarnia-kacper.pl/spis_asort/chleb_zytn
i_piernikowy_ze_sliwka
.htm
http://www.zeelandia.pl/pl/produkty/62.htm
http://www.galuszka.com.pl/ciekawostki/
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-27 18:43:36
Temat: Re: Bread - In EnglishSorry, Jerzy.
Tamara
"Jerzy" <0...@m...pl> wrote in message
news:a5j88f$p75$1@sunsite.icm.edu.pl...
> > Magda,
> I'm Jerzy ;-)))
> Magda is our "helper" in translating into english.
> If I remember, I think so, she has recipe for this bread.
>
> > I'm looking more for a recipe that a bakery would use. Thanks for your
> > help.
> See:
> http://www.art.most.org.pl/LaBestia/No5c.html
>
> Coraz więcej gospodyń wiejskich na Podlasiu wypieka chleb. Skłania je do
> tego nie tyle umiłowanie smaku domowego pieczywa i tradycja, ile bieda...
> Bez omasty: http://www.tygodnik.siedlce.com/m47.html
> http://www.uldo.pl/magnus.htm
> http://www.piekarnia-kacper.pl/spis_asort/chleb_zytn
i_piernikowy_ze_sliwka
> .htm
> http://www.zeelandia.pl/pl/produkty/62.htm
> http://www.galuszka.com.pl/ciekawostki/
>
> pozdr. Jerzy
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-27 18:49:46
Temat: Re: Bread - In English
>Magda,
>
>I'm looking more for a recipe that a bakery would use. Thanks for your
>help.
>
>Tamara
>P.S. I can read Polish, I just cannot write in Polish.
>
I am not Magda, but...what's stopping a bakery from using a
non-bulk recipe?. Have you tried a Google search for rye bread or
is that your first step - here?
cheers,
Krysia
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-27 18:57:58
Temat: Re: Bread - In English> Ale sie wdzieczy...)
> I jaki pomocny...)))
O poczekaj tu "wredziucho", to taka wdzięczność mnię spotyka za dobroć.
A mało to Ci razy pomogłem?
Może mam jeszcze na "rurze" zatańczyć?
;-)))
pozdr. Jezry
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-27 19:06:17
Temat: Re: Bread - In English
>> I am not Magda, but...what's stopping a bakery from using a
>> non-bulk recipe?. Have you tried a Google search for rye bread or
>> is that your first step - here?
>>
>> cheers,
>No wiesz co, chleb mi odbierasz.
>;-)))
>pozdr. Jerzy
>
zytni? o , to przepraszam, cafam sie, w uklonach kibic me gnac
(powiedz to szybko po paru piwach)
Krysia
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-27 19:19:48
Temat: Re: Bread - In English> I am not Magda, but...what's stopping a bakery from using a
> non-bulk recipe?. Have you tried a Google search for rye bread or
> is that your first step - here?
>
> cheers,
No wiesz co, chleb mi odbierasz.
;-)))
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |