| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-08-04 13:38:40
Temat: Bylo o ryzuKrotko i zwiezle zeby nie zanudzac.Problemy z gotowaniem ryzu na "sypko"
mam juz za soba.Po kilku poradach uzyskanych z grupy(przepraszam pozostale
osoby} wybieram ryz gotowany a"la Fieven - czytaliscie -.studentki z
afryki.Wyszedl wspaniale.A pozatym ile jeszcze mozliwosci eksperymentowania
z przyprawami itd.
Po sutym obiadku na bazie w/w ryzu ide na poobiednia dzemke.
Kolacji juz chyba jesc nie bede.Uff!!
Pozdrawiam
Stanislaw z Gdanska
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-08-04 14:15:41
Temat: Re: Bylo o ryzuStanislaw wrote:
>
> Krotko i zwiezle zeby nie zanudzac.Problemy z gotowaniem ryzu na "sypko"
> mam juz za soba.Po kilku poradach uzyskanych z grupy(przepraszam pozostale
> osoby} wybieram ryz gotowany a"la Fieven - czytaliscie -.studentki z
> afryki.Wyszedl wspaniale.A pozatym ile jeszcze mozliwosci eksperymentowania
> z przyprawami itd.
> Po sutym obiadku na bazie w/w ryzu ide na poobiednia dzemke.
> Kolacji juz chyba jesc nie bede.Uff!!
>
>
To teraz ugotuj kasze!
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |