Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Bylo o sumie..

Grupy

Szukaj w grupach

 

Bylo o sumie..

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-03-06 19:58:25

Temat: Bylo o sumie..
Od: "Trepczyk Stanislaw" <t...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam

Tak ostatnio czytalem Wasze posty o tej pieknej rypce zwanej Sumem i
zapragnalem zrobic ja w galarecie.W sklepach widzialem dwa rodzoja sumow :
ten nasz rodzinny i afrykanski.Czym to to sie rozni?Do tej pory robilem w
galarecie pstraga,sandacza i szczupaka.Czy suma robimy w ten sam
sposob?.Tamte rybki gotowalem w calosci, ale suma (ze wzgledu na wielkosc) w
calosci nie ugotuje.

Pozdrawiam
Stanislaw z Gdanska


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Prosty TORCIK BEZOWY ;)
Gofry - Prosze o przepis!!!!
Robot raz jeszcze- pytanie
Taka tam sobie chińszczyzna...
Drewniane pomocniki kuchenne

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »