| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-04-03 20:04:30
Temat: Cannelloni-jeszcze razHej!
Wybaczcie, ze znowu was mecze tym cannelloni (jakis czas temu pytalam o ser
do farszu), ale chce jutro zrobic i mam tylko jedna watpliwosc. Mianowicie
chce zrobic farsz pomidorowo-miesno-serowy, a calosc, juz ulozona w naczyniu
zalac przyprawionym przyprawami sokiem pomidorowym. Znalazlam w archiwum
przepis na cannelloni Joli L-L, która właśnie podaje zalanie potrawy sokiem,
z tym, ze nie dodaje pomidorow do farszu. No i tu mam pytanie: czy lepiej
zalac rurki sokiem pomidorowym czy beszamelem? Boje sie czy cannelloni z
farszem pomidorowym zalane takimz sokiem nie bedzie zbyt pomidorowe...aha
rurki ida do pieca surowe-tak podaja na opakowaniu, czy moze beszamel lepiej
je nawilzy niz sok pomidorowy?
Bardzo dziekuje za odpowiedzi,
Pola
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
| « poprzedni wątek | następny wątek » |