Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Cannelloni-jeszcze raz

Grupy

Szukaj w grupach

 

Cannelloni-jeszcze raz

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-04-03 20:04:30

Temat: Cannelloni-jeszcze raz
Od: "Pola" <6...@n...pro.onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Hej!

Wybaczcie, ze znowu was mecze tym cannelloni (jakis czas temu pytalam o ser
do farszu), ale chce jutro zrobic i mam tylko jedna watpliwosc. Mianowicie
chce zrobic farsz pomidorowo-miesno-serowy, a calosc, juz ulozona w naczyniu
zalac przyprawionym przyprawami sokiem pomidorowym. Znalazlam w archiwum
przepis na cannelloni Joli L-L, która właśnie podaje zalanie potrawy sokiem,
z tym, ze nie dodaje pomidorow do farszu. No i tu mam pytanie: czy lepiej
zalac rurki sokiem pomidorowym czy beszamelem? Boje sie czy cannelloni z
farszem pomidorowym zalane takimz sokiem nie bedzie zbyt pomidorowe...aha
rurki ida do pieca surowe-tak podaja na opakowaniu, czy moze beszamel lepiej
je nawilzy niz sok pomidorowy?

Bardzo dziekuje za odpowiedzi,
Pola


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Dlaczego mleko nie kipi
nic mi nie smakuje ;-(
Makłowicz i gotowanie
Zgubiłam przepis :-(
Kuchnia Chińska

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »